Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 498 Besökare idag: 4 900
annons
Laddar...
 

Hotel Mumbai

Originaltitel: Hotel Mumbai
Regissör:Anthony Maras
Utgivningsår:2018
Längd: 123 min
Antal betyg:39 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om Hotel Mumbai:

En skildring av terrorattackerna i Bombay 2008 som fokuserar på attackernas offer och överlevare.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Armie Hammer, Dev Patel, Nazanin Boniadi, Tilda Cobham-Hervey, Anupam Kher, Jason Isaacs, Sachin Joab, Suhail Nayyar, Natasha Liu Bordizzo, Angus McLaren, Amandeep Singh, Alex Pinder, Vipin Sharma, Gaurav Paswala, Carmen Duncan, Nagesh Bhonsle

Manus:

John Collee, Anthony Maras

Genre:

Drama, Thriller, Biografi

Produktionsland:

Australien, USA, Indien
Filmnummer: 129907
Diskussioner om Hotel Mumbai  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Hotel Mumbai (4 st)
Jaganatha (Anmäl)   23:23 28/6
Jason Isaacs ryss känns lite karikerad, men annars är skildringen av detta spektakulära, jihadistiska terrordåd i Bombay 2008 omskakande och förmodligen inte alltför långt ifrån det verkliga skeendet. Slutet är dock lite väl sockrigt för min smak, men framför allt fungerar interaktionen mellan terroristerna på punjabi vilka för en gångs skull inte framstår som fullständigt obegripliga monster, även om det de gör naturligtvis är monstruöst.
PeterTheW (Anmäl)   21:02 19/6
Det är stadigt och nervigt. Möjligen tycker jag det är synd att man sparat in på exteriörer, man får aldrig riktigt känslan av precis HUR stort hotellet egentligen är och manuset hade nog behövt ses över lite, främst den "coola" Isaascs-ryssen. Men jag gillade det ändå skarpt. Stark trea!
Engravadlax (Anmäl)   00:26 9/6
Har bara småsaker att klaga på egentligen, som någon enstaka mindre bra statist, inte helt övertygande CG eller en smärre miss i manus. Överlag rätt stadig film.
Merwinna (Anmäl)   01:53 29/4
Nej, det här var inte bra. Dels var det för lågbudget för att skildra en sådan här händelse. Man fick bara se rummen och korridorerna på hotellet, inga exteriörer, inget utanför överhuvudtaget utom på TV-nyheterna som personerna i filmen tittar på. Och dels var filmen för långsam, och det var för mycket filosofiska resonemang och väldigt utdragna scener i "alternativa" vinklar som skulle visa personernas känslouttryck... Nä. Längtade faktiskt efter en Hollywoodversion av händelsen i stället, och det är inget jag brukar säga! Blev dock lite spännande bitvis, och några fina, starka scener var det också - men som sagt: överlag för utdraget och långsamt.
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor