Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 324 Besökare idag: 4 346
annons
annons
Laddar...
 

I Feel Pretty

Originaltitel: I Feel Pretty
Regissör:Abby Kohn, Marc Silverstein
Utgivningsår:2018
Längd: 110 min
Antal betyg:192 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om I Feel Pretty:

En helt vanlig kvinna som kämpar med dåligt självförtroende vaknar upp efter en huvudskada och tror att hon är den vackraste kvinnan i världen.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Amy Schumer, Michelle Williams, Tom Hopper, Rory Scovel, Adrian Martinez, Emily Ratajkowski, Aidy Bryant, Busy Philipps, Lauren Hutton, Sasheer Zamata, Angela Davis, Caroline Day, Anastagia Pierre Friel, Gia Crovatin, Olivia Culpo, Naomi Campbell

Manus:

Abby Kohn, Marc Silverstein

Genre:

Komedi

Produktionsland:

USA, Kina
Filmnummer: 127454
Diskussioner om I Feel Pretty  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om I Feel Pretty (14 st)
Canomia (Anmäl)   13:59 23/5
Michelle Wiliams är rolig i den här, själva premissen, not so much
Krille80 (Anmäl)   05:34 18/5
Amy Schumer är en framgångsrik stand-up-komiker. Jag älskar stand-up men jag fullständigt avskyr hennes stand-up. Fascinerande är dock att efter att sett henne som skådespelare i filmen "Trainwreck" och nu denna så inser jag hur mycket jag gillar henne som skådespelare. Jag gillar här också filmens koncept och hur man knyter ihop budskapet. Jag älskar dock att se fantastiska Michelle Williams i en roll som denna. Jag har aldrig sett henne i en roll som detta.
Bumbi78 (Anmäl)   05:40 22/4
Snyggaste tjejen i filmen är helt klart Schumer - och hon slår i skallen och tycker hon är snygg(?) Lättsamt med ett sliskigt budskap och lätta komiska poänger.
dafreakish (Anmäl)   21:42 22/2
Schumer och Scovel bär upp denna fina komedi som ett härligt par med bra kemi. I övrigt är den en rolig liten glimt i ögat som tyvärr brer på med moralkakor och övertydligheter när grundstoryn är ganska bra. Svag trea som räddas tack vare bra komisk tajming rakt igenom.
haajen (Anmäl)   19:48 6/1
Börjar ok men sedan blir det bara sämre och sämre, inget minnesvärt.
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till I Feel Pretty
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor