Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 506 Besökare idag: 5 502
annons
annons
Laddar...
 

Hjärtat

Originaltitel: Hjärtat
Regissör:Fanni Metelius
Utgivningsår:2018
Längd: 100 min
Antal betyg:68 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om Hjärtat:

En film om intimitet, sexualitet och en relation som tar slut. Vi följer ett ungt par, Mika och Tesfay, under 156 veckor. Från att de träffas till långt efter att deras relation tagit slut. Filmen berör normer kring sex och kärlek hos unga vuxna idag.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Fanni Metelius, Ahmed Berhan, Leona Axelsen, Daniella Mir, Suzanne Reuter, Samuel Edwards, Emil Brulin, Josefin von Zeipel, Halima Handulleh, Love Lagerberg, Claes Hartelius, Ester Simonsson, May Jamani, Alexander Salzberger, Kristoffer Malmsten

Manus:

Fanni Metelius

Genre:

Drama, Romantik

Alternativ titel:

The Heart

Produktionsland:

Sverige
Filmnummer: 122658
Diskussioner om Hjärtat  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Hjärtat (4 st)
callusis (Anmäl)   19:11 27/3
Uschlig!
JD (Anmäl)   22:44 1/3
Det är upplyftande att se en kärleksfilm som faktiskt handlar om kärlek.
myslas (Anmäl)   20:31 5/1
Jag kan uppskatta hantverket av Metelius här, det mesta känns autentiskt. Det är bara inte min typ av film och därför blir det heller inte ett högre betyg.
Doddedronten (Anmäl)   25/9 2018
5+ för Fannis insats, som både manusförfattare, regissör, huvudrollsinnehavare och klippare. Tonträffen i skådespelet är suverän och imponerande. Fångar vankelmod och självtvivel väl. Berättelsen blir lite seg och enahanda, kanske för att jag inte tillhör målgruppen.
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor