Aktuellt

Utgivningsår:1973
Längd: 108 min
Betygsätt:

Om Jesus Christ Superstar:

Filmatiseringen av Andrew Lloyd Webbers berömda rockopera om de sista dagarna i Jesu liv.

Liknande filmer

Jesus Christ Superstar
Moulin Rouge
Sex i elden
Skinn på näsan
Kungen och jag
- Visa fler...

Skådespelare:

Ted Neeley, Carl Anderson, Yvonne Elliman, Barry Dennen, Bob Bingham, Larry Marshall, Josh Mostel, Kurt Yaghjian, Paul Thomas

Manus:

Melvyn Bragg, Norman Jewison, Tim Rice

Genre:

Drama, Musikal

Produktionsland:

USA
Med i listor: Scenmusikaler
Filmnummer: 4128
Kommentarer om Jesus Christ Superstar (160 st)
labi (Anmäl)   00:16 24/1
Bitvis rätt OK musik. Men det här är ju bara en musikal uppsatt i en ruin. Filmiskt har den inget större värde.
TheUnderdogJR (Anmäl)   02:37 23/1
Riktig häftig musikal! Älska dessutom de sista när dem går på bussen haha! // Vad jag minns från den.
amac (Anmäl)   11/12 2009
åå älskar att den är så 70talig, grymt snygga frisyrer:) Sen är det en häftig musikal såklart, lite för seg för en 5a dock
Brouhaha (Anmäl)   17/7 2009
En av de musikaler med klart bäst musik i. Riktigt ballt att sätta ett modernt stuk på bibelhistorier, det gör det mindre tråkigt. :)
Djason (Anmäl)   7/7 2009
Såg den här i skolan och det var 108 min skön sömn som jag hade, tur att inte läraren såg mig, men vad räknar han med när han visar sådan här skit?
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till Jesus Christ Superstar
  Gå till filmforum  Till filmforum
Se filmen
Bästa pris
Betyg
Listor
Entertainity AB © 2000-2009 Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor
Logga in!
Bli medlem!
Nyheter Verktyg Stödmedlem Senaste recensionerna Senaste kommentarer Senaste kolumnerna Statistik Online just nu
På Bio just nu Biopremiärer Biorecensioner Sök
DVD-toppen DVD-releaser DVD-recensioner Sök
TV, filmtablån TV-kolumnen Sök
Filmtipset Topp 250 Senast inlagda Mest betygsatta Mest betygsatta du inte sett Alla i bokstavs-ordning
Min Sida Filmdejt Filmtips Vänner online Min filmsamling Mina listor Mitt forum Svarsforum Sök Medlem
Filmsnack Listor Lek & Rösta Analys Recensioner
Om Sajten