Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 714 Besökare idag: 4 885
annons
annons
Laddar...
 

Katie Says Goodbye

Originaltitel: Katie Says Goodbye
Regissör:Wayne Roberts
Utgivningsår:2016
Längd: 88 min
Antal betyg:27 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om Katie Says Goodbye:

En godhjärtad 17-årig kvinna prostituerar sig för att övervinna fattigdom och uppfylla sin dröm om ett nytt liv i San Francisco.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Olivia Cooke, Mireille Enos, Christopher Abbott, James Belushi, Mary Steenburgen, Natasha Bassett, Chris Lowell, Keir Gilchrist, Nate Corddry, Gene Jones, Eric Steinig, Morse Bicknell, Alex Breaux, Mike Miller, Sage Bell, Nicholas Ballas

Manus:

Wayne Roberts

Genre:

Drama

Produktionsland:

Frankrike, USA
Filmnummer: 123225
Diskussioner om Katie Says Goodbye  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Katie Says Goodbye (2 st)
Jaganatha (Anmäl)   24/1 2018
Inte så många som springer benen av sig för att se denna melodram om krossade drömmar om kärlek och en ljus framtid på annan ort än den man föddes på, vilket i detta fall är Arizonas ökenlandskap. Utöver mig bestod publiken av idel kvinnor i övre medelålder, alltså den mest typiska biopubliken vid sidan om småbarn med föräldrar och tonåringar utan föräldrar. Olivia Cooke i huvudrollen som Katie övertygar och dialogen är rätt bra skriven av Wayne Roberts. Filmens skildring av sexuella relationer är inte direkt upplyftande.
Rymdkraft (Anmäl)   19/1 2018
Modern version av Cabirias Nätter. Solklar remake skulle jag säga.
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor