Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 959 Besökare idag: 5 433
annons
annons
Laddar...
 

Lady Bird

Originaltitel: Lady Bird
Regissör:Greta Gerwig
Utgivningsår:2017
Längd: 93 min
Antal betyg:418 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om Lady Bird:

Christine MacPherson är en sjuttonårig high school-tjej som helst går under namnet Lady Bird. Året är 2002, vilket är hennes sista på en katolsk skola i Sacramento. Under året formar hon nya bekantskaper, provspelar för skolpjäsen och skickar ansökningar till college. Hon är fast besluten om att flytta till östkusten trots att hennes mamma är tydlig med att hon måste söka till skolor i Kalifornien.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Saoirse Ronan, Laurie Metcalf, Tracy Letts, Lucas Hedges, Timothée Chalamet, Beanie Feldstein, Lois Smith, Stephen Henderson, Odeya Rush, Jordan Rodrigues, Marielle Scott, John Karna, Jake McDorman, Bayne Gibby, Laura Marano, Marietta DePrima

Manus:

Greta Gerwig

Genre:

Drama, Komedi

Produktionsland:

USA
Med i listor: Medlemmarnas mest betygsatta just nu, Medlemmarnas senast betygsatta nya filmer
Filmnummer: 126923
Diskussioner om Lady Bird  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Lady Bird (26 st)
stgurgel (Anmäl)   21:22 19/3
Quirky indie coming of age. På plussidan gestaltas ganska ärliga relationer
Afflicter (Anmäl)   20:41 19/3
En härlig film om att växa upp, dock inte särskilt märkvärdig. Det känns väldigt mycket som att Frances Ha är en uppföljare till Lady Bird. Den stora skillnaden är att andra karaktärer tar större plats här. Laurie Metcalfs mamma är verkligen någon man kan relatera till.
Tonti (Anmäl)   10:46 16/3
Man saknar något slags temperament från Gerwigs Baumbach-samarbeten, det här är mer konventionellt och hastar förbi det mesta. Ändå tycker jag att den har en viss dynamik och är ganska fin. Rak på ett befriande sätt jämfört med mer självmedvetna alster i genren.
bananton (Anmäl)   17:19 11/3
Stark 3a. Charmig, fin men lite tunn.
erik88 (Anmäl)   20:33 10/3
Bäst före datumet på den här filmen passerade någon gång mellan 1992 - 1994. Jag bryr mig inte om nånting som händer i filmen. Jag vill mest att filmen ska ta slut.
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till Lady Bird
  Gå till filmforum  Till filmforum
Se filmen
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor