Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 729 Besökare idag: 5 371
annons
annons
Laddar...
 

Lady in White

Originaltitel: Lady in White
Regissör:Frank LaLoggia
Utgivningsår:1988
Längd: 112 min
Antal betyg:43 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om Lady in White:

En ung pojke blir inlåst i skolan på Halloween, och får där se vålnaden av en flicka som mördats där. Snart blir han förföljd av den okände mördaren.

Liknande filmer

Titel: Alla helgons blodiga natt 3
Originaltitel: Halloween III: Season of the Witch
Regissör: Tommy Lee Wallace
År: 1983
Genre: Skräck, Science Fiction, Mysterium
Film nr.: 7037
Alla helgons blodiga natt 3
- Visa fler...

Skådespelare:

Lukas Haas, Len Cariou, Alex Rocco, Katherine Helmond, Jason Presson, Renata Vanni, Angelo Bertolini, Joelle Jacobi, Jared Rushton, Gregory Levinson, Lucy Lee Flippin, Tom Bower

Manus:

Frank LaLoggia

Genre:

Thriller, Skräck, Mysterium

Produktionsland:

USA
Filmnummer: 14747
Diskussioner om Lady in White  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Lady in White (6 st)
silvertrain (Anmäl)   20/12 2013
Tycker det är en bra mysrysare. Har bara sett den en gång dock och det var ganska länge sedan. Skulle vara roligt att se den igen. Har inte fått tag på den bara. Får en stark trea.
schramm (Anmäl)   18/11 2011
Föll mig inte riktigt i smaken. Lite för gulligt och sött, för att sedan bli en ganska våldsam mordhistoria. Jag tyckte att de båda historierna skar sig förmycket. En del karaktärer var tråkiga (rökande far-far, inte ens kul på pappret). Behövde dessutom en epilog. Däremot så var den väldigt trevlig att vila ögonen på. Fint gjord.
Ondskapt (Anmäl)   18/8 2011
Spännande mysrysare som funkar för hela familjen. Gillar hur den knyter ihop spökhistorian med mördarhistorian, de två går mycket väl hand i hand. Inte så läskigt alla stunder, men underhållande och mycket trevligt att titta på när det kommer till effekter, scenografi och så vidare.
luxlisbon (Anmäl)   18/8 2011
Verkar vara ganska underskattad, tyvärr. Mysrysig stämning och jag tyckte verkligen om hur filmen såg ut... även effekterna! Och Lukas Haas funkade jättebra som lille Frankie.
Terran (Anmäl)   13/6 2010
Vilken galen blandning, och inte på ett positivt sätt. Eller... Jättesvårt att betygsätta när det i ena stunden familjefilm a la disney, och i andra stunden handlar om en seriemördare som antastar och mördar små barn, och så en inblick i vardaglig gammaldags amerikansk rasism i smeten. För att inte tala om alla dödflumscener och dylikt... hmm
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till Lady in White
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor