Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 555 Besökare idag: 4 803
annons
annons
Laddar...
 

Livstecken

Originaltitel: Life, Animated
Regissör:Roger Ross Williams
Utgivningsår:2016
Längd: 89 min
Antal betyg:75 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om Livstecken:

En dokumentär som skildrar en autistisk pojkes uppväxt i en familj där Disneys animerade filmer uttrycker hans glädje, sorg och kärlek. En berättelse om förlorad brödraskap och familjeband som stärks.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Genre:

Dokumentär

Produktionsland:

Frankrike, USA
Filmnummer: 122559
Diskussioner om Livstecken  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Livstecken (2 st)
ekmanälskaren (Anmäl)   22:36 22/2
Mycket bra dokumentär!
myslas (Anmäl)   19/2 2017
Fin dokumentär om svårigheten att växa upp med autism. Eftersom jag själv har erfarenhet av detta (jag är autistisk, om än inte på samma nivå som Owen) och också älskar Disneys animerade filmer (återigen, inte på samma nivå som Owen) så blev den lite extra intressant för mig. Första halvan är väldigt bra när man med konkreta exempel visar hur Disney-filmerna hjälpt Owen i vardagssituationer. Sedan ändrar dokumentären form lite grann och ett tag känns det som om de trampar lite vatten. Jag hade gärna sett att de då fokuserat mer på familjemedlemmarna och visat mer av de utmaningar de står och har stått inför. Hur som helst en bra dokumentär.
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor