Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 503 Besökare idag: 5 921
annons
Laddar...
 

Matangi/Maya/M.I.A.

Originaltitel: Matangi/Maya/M.I.A.
Regissör:Steve Loveridge
Utgivningsår:2018
Längd: 96 min
Antal betyg:0 betyg
Betygsätt:

Om Matangi/Maya/M.I.A.:

Från tamilsk flykting till aktivist och popstjärna. Här berättar M.I.A. själv genom årtionden av filmmaterial om sin bana till toppen som omstridd superstjärna. M.I.A. är inte en kändis som provocerar för att provocera. Hennes ursprung i inrikeskrigsdrabbade Sri Lanka, hennes familjs nära förbindelser med en tamilsk rebellgrupp och hennes erfarenheter som invandrare i England är alla orsaker som format M.I.A.:s sätt att uttrycka sig och lyfta ämnen som många inte vill höra talas om. Först genom filmmediet. Sen genom musik. I en kombination av M.I.A.s eget filmmaterial, ända sen hennes barndom fram till nutid, får vi en unik inblick i hennes liv, personen bakom superstjärnan M.I.A. Samtidigt följer vi henne när hon står inför popkulturens hysteri, mediemaskinens makt och politiska motstridigheter.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Genre:

Dokumentär

Alternativ titel:

Matangi / Maya / M.I.A.

Produktionsland:

USA, Storbritannien
Filmnummer: 131396
Diskussioner om Matangi/Maya/M.I.A.  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Matangi/Maya/M.I.A. (1 st)
Jompalompier (Anmäl)   17:39 24/3
Intressant historia med mycket arkivmaterial filmat av Maya själv.
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor