Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 1 070 Besökare idag: 4 817
annons
annons
Laddar...
 

The Meg

Originaltitel: The Meg
Regissör:Jon Turteltaub
Utgivningsår:2018
Längd: 113 min
Antal betyg:411 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om The Meg:

En tidigare marinkapten och expertdykare, Jonas Taylor, anlitas till ett djuphavsuppdrag för att rädda forskare som blivit attackerade av megalodons.

Liknande filmer

Titel: Megalodon
Originaltitel: Megalodon
Regissör: James Thomas
År: 2018
Film nr.: 131880
Megalodon
- Visa fler...

Skådespelare:

Jason Statham, Li Bingbing, Rainn Wilson, Cliff Curtis, Winston Chao, Shuya Sophia Cai, Ruby Rose, Page Kennedy, Robert Taylor (II), Ólafur Darri Ólafsson, Jessica McNamee, Masi Oka, Vithaya Pansringarm, Rob Kipa-Williams, Tawanda Manyimo, James Gaylyn

Manus:

Dean Georgaris, Jon Hoeber, Erich Hoeber

Genre:

Action, Thriller, Skräck, Science Fiction

Produktionsland:

USA, Kina
Filmnummer: 126487
Diskussioner om The Meg  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om The Meg (38 st)
Bumbi78 (Anmäl)   22:37 3/3
Kinakopplingen är rejält påtaglig i the Meg, och inget ont i det, men dumt att klassa den som en typisk hollywoodrulle. Statham räddar delvis detta med charmen, för detta var inte alls något märkvärdigt. Underhållande för stunden med en del kul effekter, men extremt ytlig och saknar all form av känsla.
WillyV (Anmäl)   06:32 18/2
Stark tvåa. B-film som iaf är milt underhållande.
Snakey (Anmäl)   23:00 2/2
Fånig är en grav underskattning. Svaga karaktärer och ännu svagare "skämt". Kolla på Jaws istället
karlmats (Anmäl)   22:47 28/1
Jag som hade hoppats på en högbudgetversion av Sharknado men det här var inte alls lika medvetet om vad det är för typ av film och istället blir det ointressant. Statham är ju alltid träig så det var nog helt fel casting om man ville ha en bättre film, men han drar väl in folk till biosalongen så precis som med alla andra beslut som gjordes i den här filmen så handlade det nog om ROE. Kinesernas inflytande i dagens mediokra bombastiska Hollywoodrullar är väl mer regel än undantag nuförtiden och känns i det här fallet väldigt påklistrat. Alla exponerade klockor av utvald design i var och varannan scen gav säkert några dollar till. Att en sån här film är dum är väl ingen nackdel, men när den också blir tråkig, ja då vet man att det är en riktig flopp och det finns inget som riktigt motiverar mig att vara snäll så då åker hajtänderna fram och gnager in hela vägen in mot en 1a.
päronanton (Anmäl)   22:29 19/1
Den var okej!
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till The Meg
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor