Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 302 Besökare idag: 4 365
annons
annons
Laddar...
 

Miraklet i Viskan

Originaltitel: Miraklet i Viskan
Regissör:John O Olsson
Utgivningsår:2015
Längd: 106 min
Antal betyg:84 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om Miraklet i Viskan:

Bjarne och Malin bor vid Ljungans strand. På andra sidan älven bor Bjarnes svärfar Halvar som Bjarne aldrig dragit jämt med. Den nu tjugoåriga konflikten bottnar i klassmotsättningar, förflugna ord och arvsfrågor som bland annat rör åkeriet. En olycklig dag går Malin över älven för att förmå Halvar att borga för ett lån Bjarne vill ta.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Rolf Lassgård, Ingvar Hirdwall, Lia Boysen, Mats Blomgren, Douglas Johansson, Marika Lindström, Elisabeth Carlsson, Göran Forsmark, Felix Engström, Lasse Pettersson, Louise Ryme, Lena Strömdahl, Mikael Rahm, Linus Oscarsson, Ivan M Petersson

Manus:

John O Olsson

Genre:

Drama

Alternativ titel:

Viskan Miracles

Produktionsland:

Sverige
Filmnummer: 115248
Diskussioner om Miraklet i Viskan  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Miraklet i Viskan (10 st)
mammene (Anmäl)   27/6 2017
Bättre än jag trodde, men egentligen vet jag inte varför. Landsbygdsdrama med lite komik och egna karaktärer, egentligen inget som sticker ut, men en trevlig filmupplevelse
AlbinWesley (Anmäl)   11/11 2016
Det finns några enstaka scener, sekvenser, klipp och så vidare där det plötsligt lyfter lite, men i övrigt är det en väldigt alldaglig film. Ganska jobbig, inte på ett bra sätt.
KyLLo (Anmäl)   9/10 2016
Visst finns det en handling, en röd tråd och budskap, men på ett ganska vardagligt plan. Väldigt norrländsk om att leva med familj i ett litet samhälle, få ekonomin att gå ihop och behålla sin heder. Observera att det är ett drama och ingen komedi.
Christofer (Anmäl)   29/5 2016
Kanske inte vad man hade hoppats på. Högst mediokert.
yrkeschaufföre (Anmäl)   5/4 2016
Bra skådespel men de har ju inget att förmedla. Bäst ar den ganska stora birollen som Långhuset spelar, det är min behållning av filmen.
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till Miraklet i Viskan
  Gå till filmforum  Till filmforum
Se filmen
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor