Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 523 Besökare idag: 4 264
annons
annons
Laddar...
 

Monster Trucks

Originaltitel: Monster Trucks
Regissör:Chris Wedge
Utgivningsår:2016
Längd: 105 min
Antal betyg:32 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om Monster Trucks:

Tripp är trött på hålan han vuxit upp i och letar sätt att ta sig därifrån. Han börjar bygga på en monstertruck av gamla bildelar han hittat på en soptipp, samtidigt som en olycka på ett närliggande oljefält leder till att ett underjordiskt, fartälskande monster behöver finna ett nytt hem. Deras vägar möts, och plötsligt har Tripp skaffat sig en högst osannolik ny vän, och kanske även nyckeln för att ta sig från stan.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Lucas Till, Jane Levy, Thomas Lennon, Barry Pepper, Rob Lowe, Danny Glover, Amy Ryan, Holt McCallany, Frank Whaley, Aliyah O'Brien, Daniel Bacon, Faustino Di Bauda, Jedidiah Goodacre, Samara Weaving, Stacey Scowley, Tucker Albrizzi, Chris Gauthier

Manus:

Derek Connolly

Genre:

Komedi, Animerad, Familjefilm, Action, Äventyr, Science Fiction, Fantasy

Produktionsland:

Kanada, USA
Filmnummer: 122390
Diskussioner om Monster Trucks  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Monster Trucks (1 st)
Barneyk (Anmäl)   6/10 2017
På sätt och vis är ju inte filmen SÅ dålig. Det är en mycket klassisk historia som vi sett många gånger förut och det är lite sådär småsympatiskt med det onda storföretaget och miljöförstöring. Men, att på något sätt hylla bilar skär sig liksom lite med den poängen i filmen. Det stora problemet är nog att filmen är så totalt själlös. Paramount ville starta en ny franchise och det märks. Karaktärerna är så platta och tråkiga och känns mer som dom hör hemma på 80-talet än idag. Jag måste dock säga att jag gillar Tom Lennon. Och filmen är faktiskt ganska snyggt gjord, jag blev först riktigt impad av det då jag trodde budgeten var mindre än $50 miljoner, inte över $125. Så nä, blir en etta.
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor