| Originaltitel: | The Return Of The Texas Chainsaw Massacre |
Längd: | 95 min
Betygsätt:
| Kommentarer om Motorsågsmassakern 4 |
(43 st) |
| I fjärde filmen i en filmserie brukar man oftast veta vad man får, men här måste man faktiskt fråga sig vad de egentligen ville göra. Är det tänkt som nån slags parodi eller allmänt skojande med hela genren? Men var är i så fall alla skämt och allt det roliga? En skräckfilm kan den ju iaf inte gärna ha velat vara. Om inte ens karaktärerna i filmen bryr sig om att vara rädda så kan de ju knappast begära att publiken ska bli det heller. Nej, man får nog helt enkelt nöja sig med att konstatera att det här helt enkelt inte fungerade på nåt plan |
| Nej, det var inte den bästa filmen man sett, men inte heller den sämsta. Fanns trots allt några få ljuspunkter i filmen, men det räcker inte längre än till en stark etta då stora delar av den var riktigt pinsam. Som helhet en stor kalkon som ni alla verkar vara eniga om här :). |
| Sämsta i serien. Fokus låg mer på McConaugheys rollfigur än på Leatherface, som de få gånger han var med framstod som en mes. |
| Hahahaha! Vilket stötskönt jävla slut! Va i hela helvetes fridolf är detta för film? Leatherface är helt plötsligt transvestit? Hyllning till North by Northwest? Gubben i limosinen? Slutscenen som ska ha anknytning till första?
I vilket fall en högljud film där det mest hörs skrik, stånk och stön. Zellweger och McConaugey lär ej ta med denna film på CV:n, ett mirakel att de fick fortsätta agera efter denna...men man skall väl börja någonstans antar jag. |
| inaveln riktigt glänser när herrarna citerar kända artonhundratalspoeter och leatherface av någon anledning är en ynkrygg, transvestit och så icke skräckinjagande man bara kan bli. introduktionen av honom är ta mig fan i klass med slutscenen. otroligt lik ron jeremy är han dessutom.
pluspoäng för robotbenet. eller vänta.. |
Fler kommentarer till Motorsågsmassakern 4 |
Till filmforum |