Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 396 Besökare idag: 4 573
annons
Laddar...
 

Muck

Originaltitel: Muck
Regissör:Steve Wolsh
Utgivningsår:2015
Längd: 90 min
Antal betyg:20 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om Muck:

Efter att ha närapå tagit sig från en gammal begravningsplats blir några kompisar instängda mellan två ondskefulla hot som tvingar dem att slåss för sina liv, dö eller gå tillbaka dit de kom ifrån.

Liknande filmer

Titel: Hatchet
Originaltitel: Hatchet
Regissör: Adam Green (I)
År: 2006
Genre: Skräck
Film nr.: 44589
Hatchet
- Visa fler...

Skådespelare:

Kane Hodder, Lauren Francesca, Jaclyn Swedberg, Lachlan Buchanan, Stephanie Danielson, Gia Skova, Victoria Sophia, Ashley Green Elizabeth, Jamie Lee Williams, Laura Jacobs, Leila Knight, Audra Van Hees, Puja Mohindra, Bryce Draper, Grant Alan Ouzts

Manus:

Steve Wolsh

Genre:

Skräck

Produktionsland:

USA
Filmnummer: 111769
Diskussioner om Muck  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Muck (3 st)
amam (Anmäl)   10/11 2015
Lite svår att betygsätta. Kane Hodder var kul som mördarhövdingen och det är tydligt att de som gjort filmen verkar gilla genren. Annars så lider den mest av taskig regi och ger ett förvirrat intryck.
TheHorrorfan (Anmäl)   20/6 2015
Den var väldigt rörig, samt att manuset var riktigt kasst ibland. Vissa skådespelarinsatser var också lite halvusla. Däremot så var jag underhållen rätt igenom, men kan inte ge den mer än en 2a.
Cammi23 (Anmäl)   7/5 2015
En av de sämsta filmerna jag har sett.. Och vad var syftet med att alla tjejer var lättklädda/halvnakna?? Blev bara väldigt störande till slut..
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor