Aktuellt

Utgivningsår:2008
Längd: 110 min
Betygsätt:

Om Naturens gång:

Dialogfri årsberättelse om bondgård där djur och natur står i fokus.

Liknande filmer

Produktionsland:

Sverige

Recension Naturens gång

- pooptroop sätter betyg 4 och skriver:
Liksom i Gubben i Stugan så är det här en film där man får vad man ser. Tempot är långsamt men kompenseras med fina miljöer. I Naturens Gång är det dock några moment där tempot ökar. Det sker oftast i sammanhang med när olika djur föds. Vi får exempelvis se en häst och en kö föda.

Recension av Naturens gång - Läs hela!

Filmnummer: 68724
Kommentarer om Naturens gång (5 st)
Greystalker (Anmäl)   19:16 3/1
Stämning och skönhet blandas och det är skönt att slippa pålagd musik och dialog för en gångs skull. Hauntingly beautiful... =) Rekommenderas varmt!
Ernst Johannes (Anmäl)   15/4 2009
Skön film. Att få följa en sån ömsint historia om bonden karl-Gustav Hedling och hans djur och medhjlpae är en ynnest. Vilken konstnär Nina Hedenius är. Fotot är så genomtänkt skickligt att jag tar av hatten och bugar. härligt att Nina i stort sett undviker så kallad stämningshöjande musik. Fågelåten ger oss ledtrådar om hur långt på året vi hunnit. Ett mästerverk.
knudwig (Anmäl)   20/2 2009
Vackert foto och visst säger en bild mer än tusen ord. Men ibland kan det vara svårt att låta bilderna tala för sig själv.
Powha (Anmäl)   10/1 2009
Fungerar att se, men inte något speciellt. Säkert kul att se om 200 år.
toweludd (Anmäl)   5/1 2009
otroligt vacker film!
  Gå till filmforum  Till filmforum
Se filmen
Bästa pris
Betyg
Listor
Entertainity AB © 2000-2009 Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor
Logga in!
Bli medlem!
Nyheter Verktyg Stödmedlem Senaste recensionerna Senaste kommentarer Senaste kolumnerna Statistik Online just nu
På Bio just nu Biopremiärer Biorecensioner Sök
DVD-toppen DVD-releaser DVD-recensioner Sök
TV, filmtablån TV-kolumnen Sök
Filmtipset Topp 250 Senast inlagda Mest betygsatta Mest betygsatta du inte sett Alla i bokstavs-ordning
Min Sida Filmdejt Filmtips Vänner online Min filmsamling Mina listor Mitt forum Svarsforum Sök Medlem
Filmsnack Listor Lek & Rösta Analys Recensioner
Om Sajten