Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 457 Besökare idag: 5 915
annons
Laddar...
 

Norske byggeklosser

Originaltitel: Norske byggeklosser
Regissör:Arild Fröhlich
Utgivningsår:2018
Längd: 100 min
Antal betyg:8 betyg
Betygsätt:

Om Norske byggeklosser:

Ett par stöter på oförutsedda problem när de ska renovera ett hus som de har ärvt.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Ine F Jansen, Anders Baasmo Christiansen, Atle Antonsen, Anne Marit Jacobsen

Manus:

Arild Fröhlich, Atle Antonsen

Genre:

Komedi

Produktionsland:

Norge
Filmnummer: 128805
Diskussioner om Norske byggeklosser  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Norske byggeklosser (2 st)
the Feber (Anmäl)   00:02 17/7
Alltså. De första minuterna är liiiiite roliga. Sedan blir det totalhaveri. Och när den där Atle dyker upp som en ny karaktär för trettonde gången har man redan fått krupp på hela filmen. Och den där Atle! Vem släppte ut honom?
karlmats (Anmäl)   11:22 3/2
Egentligen är väl inte det här nån riktig film, men bara tanken på att få se Bent Leikvoll, aka Dag, aka Atle Antonsen spela 11 olika roller i samma film samtidigt som vi får återse Benedict och Mia från serien Dag i rollen som medelålders par får det ju att vattnas i munnen på en. Handlingen här är väl bara till för att Atle ska få göra en massa olika karaktärer och som vanligt med komedier som inte strävar efter mer har det ingen betydelse så länge det är roligt. Och det är det. Inte så att det blir jätteminnesvärt, det är väl snarare bland det minst minnesvärda jag sett Atle göra, men det är ju en ohyggligt hög lägstanivå och det här blir en given 3a för det är många skratt som lockas fram och ingenting som är så dåligt så att det stör. Den här tar jag med mig till bunkern för garvet.
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor