| Originaltitel: | Knocked Up |
| Regissör: | Judd Apatow |
| Utgivningsår: | 2007 |
Längd: | 129 min
Betygsätt:
Om På smällen: Festprissen Ben Stone får sig en rejäl överraskning när hans one night stand från några veckor tidigare dyker upp och berättar att hon är gravid. |
Liknande filmer |
| - Visa fler... |
Skådespelare: | Katherine Heigl, Seth Rogen, Paul Rudd, Leslie Mann, Jonah Hill, Jay Baruchel, Jason Segel, Martin Starr |
Manus: | Judd Apatow |
Genre: | Drama, Komedi, Romantik |
Produktionsland: | USA |
Recension På smällen - elinaw sätter betyg 2 och skriver: En olycka sker så lätt. En oskyldig flört, ett lite mindre oskyldigt one night stand - och så ett ödersdigert missförstånd om kondomens vara eller inte vara. Vips! Katastrofen är ett faktum.
I På smällen tvingas Ben och Alison – ett synnerligen omaka ungt par – tacklas med insikten om att de ska bli föräldrar. Och inte bara det - de ska bli det tillsammans! De försöker få det att fungera, men det... |
| Kommentarer om På smällen |
(573 st) |
| Kan Katherine Heigl spela något annat än en snobbig, över dramatiserande och högljudd spån? För det verkar verkligen inte som det. Jag tror någon spelade ett spratt på henne och sa att det gjorde henne duktig och bra och hon gick på det. Hon totalt stjälper filmen men som tur är har hon Seth Rogen som kommer till undsättning och drar upp filmen till en rätt svag tvåa. Ingen guld stjärna här inte. |
| Riktigt underhållande film och bra skådespeleri |
| En rätt stel film, dock med en del ljusglimtar. |
| Åh fy vad dålig den var... |
| Blääää, oh nej jag kan inte vara gravid för jag är inte gift! Religiös propaganda, ha ha. |
Fler kommentarer till På smällen |
Till filmforum |