Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 829 Besökare idag: 4 624
annons
annons
Laddar...
 

Private Life

Originaltitel: Private Life
Regissör:Tamara Jenkins
Utgivningsår:2018
Längd: 124 min
Antal betyg:66 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om Private Life:

Ett par som lider av infertilitet försöker hålla sitt äktenskap på banan medan de sjunker djupare in i en konstig värld bestående av assisterad reproduktion och adoptionstankar. När deras doktor föreslår tredjepartsreproduktion brister det för dem, tills den nyligen avhoppade collegestudenten Sadie dyker upp och de bestämmer sig för att ompröva sitt beslut.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Kathryn Hahn, Paul Giamatti, Kayli Carter, Molly Shannon, John Carroll Lynch, Desmin Borges, Tracee Chimo, Siobhan Fallon, Emily Robinson, Denis O'Hare, Lizzy DeClement, David Cale, Francesca Root-Dodson, Danny Deferrari, Maddie Corman, Fenton Lawless

Manus:

Tamara Jenkins

Genre:

Drama

Produktionsland:

USA
Filmnummer: 128729
Diskussioner om Private Life  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Private Life (4 st)
ShenLong (Anmäl)   24/11 2018
usch vad jag tycker om giamatti
Christofer (Anmäl)   10/11 2018
Vackert och sorgligt. Samspelet mellan Giamatti och Hahn var halva grejen här. Kanske saknade jag något som hade fått det att lyfta, jag vet inte. Helt okej var det iaf.
annihilat0r (Anmäl)   20/10 2018
”Private Life” är ett mysigt och finstämt men samtidigt sorgligt konstverk. Varm och levande – djup och filosofisk. För vuxna tittare.
Spidde (Anmäl)   15/10 2018
Bra och välspelad film på ett lite annorlunda tema som behandlas på ett intressant och tänkvärt sätt. Så mycket mer än vad jag hade förväntat mig. Klart sevärd!
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor