Aktuellt
Mina
sidor
Forum
Betyg totalt: 19 298 694  Betyg idag: 12 304  Besökare idag: 11 713

The Rocky Horror Picture Show

Originaltitel: The Rocky Horror Picture Show
Regissör:Jim Sharman
Utgivningsår:1975
Längd: 100 min
Betygsätt:

Om The Rocky Horror Picture Show:

Bisarr skräckfilmsparodi, full med transvestiter, rockmusik och sex. Ett par får punktering och tar sin tillflykt till ett mystiskt gammalt hus befolkat av galningar från Transylvanien.

Liknande filmer

Grease 2
Sound of Music
Cabaret
Fame
Jesus Christ Superstar
- Visa fler...

Skådespelare:

Susan Sarandon, Meat Loaf, Charles Gray, Tim Curry, Barry Bostwick, Richard O'Brien, Jonathan Adams

Manus:

Jim Sharman, Richard O'Brien

Genre:

Komedi, Musikal, Skräck, Science Fiction

Produktionsland:

Storbritannien, USA

Recension The Rocky Horror Picture Show

- balek sätter betyg 4 och skriver:
Den färgstarka och lite smått bögiga musikalen Rocky Horror Picture Show slår det mästa inom musik, en rockmusikal som små driver med det mesta. Reggisören Jim Sharman lyckas klockrent med att ge oss en skön nostalgisk känsla. Jim lyckas på nåt sätt göra alla "rollfigurer" väldigt intressanta (vilket också skådats i Royal Tenenbaums). Janet och Brad är nyförlovade och hamnar av misstag hos...

Recension av The Rocky Horror Picture Show - Läs hela!

Med i listor: Norrköping Filmfestival Flimmer 1999, Scenmusikaler
Filmnummer: 3746
Kommentarer om The Rocky Horror Picture Show (307 st)
mörtson (Anmäl)   12:35 24/1
Underhållande var ordet!
Emcor (Anmäl)   09:46 20/1
En riktigt högoktavig superklassiker. Kvalitetmässigt är jag inte säker på att det är en höjdare, men en mer underhållande film i den här genren är det svårt att hitta. Musiken är spektakulär med sina underbara dansnummer och faktumet att MeatLoaf är med... men bara i 5 min är klassiskt. Vem har inte gjort the Time Warp som linedance på fyllan.
OliviavdB (Anmäl)   19:42 12/1
Frank är gud. Det är här med bevisat. Men han skulle nog inte hålla med, utan bara säga "I'm just a sweet transvestite". SE DEN!
Indiernr (Anmäl)   9/12 2009
Kan kanske vara min absoluta favoritfilm genom tiderna. Sjukt skön stämning.
coastaltown (Anmäl)   24/11 2009
To-to-to-to-toooouuuch meee, I wanna be diirrrttyyy!
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till The Rocky Horror Picture Show
  Gå till filmforum  Till filmforum
Se filmen
Bästa pris
Betyg
Listor
Entertainity AB © 2000-2009 Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor
Logga in!
Bli medlem!
Nyheter Verktyg Stödmedlem Senaste recensionerna Senaste kommentarer Senaste kolumnerna Statistik Online just nu
På Bio just nu Biopremiärer Biorecensioner Sök
DVD-toppen DVD-releaser DVD-recensioner Sök
TV, filmtablån TV-kolumnen Sök
Filmtipset Topp 250 Senast inlagda Mest betygsatta Mest betygsatta du inte sett Alla i bokstavs-ordning
Min Sida Filmdejt Filmtips Vänner online Min filmsamling Mina listor Mitt forum Svarsforum Sök Medlem
Filmsnack Listor Lek & Rösta Analys Recensioner
Om Sajten