Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 532 Besökare idag: 5 699
annons
Laddar...
 

Semi-Pro

Originaltitel: Semi-Pro
Regissör:Kent Alterman
Utgivningsår:2008
Längd: 98 min
Antal betyg:3246 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om Semi-Pro:

Jackie Moon äger det halvprofessionella basketlaget Tropics i Flynt i Michigan. Hittills har laget inte vunnit en enda match. Gruppen de spelar i ska ha upp fyra lag i den nationella basketligan och när Tropics fortsätter att förlora går Monix, en kille med en alldeles speciell attityd, med på att träna dem. Är han mannen som kan få förlorarna Tropics att förvandlas till vinnare?
Se filmen på Discshop
29 kr
Fler alternativ

Liknande filmer

Titel: Balls Out
Originaltitel: Balls Out: Gary the Tennis Coach
Regissör: Danny Leiner
År: 2009
Genre: Komedi
Film nr.: 68385
Balls Out
Titel: Elf
Originaltitel: Elf
Regissör: Jon Favreau
År: 2003
Genre: Komedi, Familjefilm, Fantasy
Film nr.: 16662
Elf
Titel: Talladega Nights
Originaltitel: Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby
Regissör: Adam McKay
År: 2006
Genre: Komedi, Action
Film nr.: 44829
Talladega Nights
Titel: Best Shot
Originaltitel: Hoosiers
Regissör: David Anspaugh
År: 1986
Genre: Drama
Film nr.: 6754
Best Shot
Titel: Blades of Glory
Originaltitel: Blades of Glory
Regissör: Josh Gordon, Will Speck
År: 2007
Genre: Komedi
Film nr.: 51032
Blades of Glory
- Visa fler...

Skådespelare:

Will Ferrell, Woody Harrelson, André Benjamin, Maura Tierney, DeRay Davis, Josh Braaten, Jay Phillips, Peter Cornell, Will Arnett, David Koechner, Kristen Wiig, Ed Helms, Jackie Earle Haley, Jason Sudeikis, Rob Corddry, Andy Richter, Matt Walsh

Manus:

Scot Armstrong

Genre:

Komedi

Produktionsland:

USA

Recension Semi-Pro

- Melvin Udall sätter betyg 3 och skriver:
Handlingen i Semi-Pro är, som kanske framgår, inte särskilt uppseendeväckande: ett i ärlighetens namn kasst lag får en sista chans att visa vad de går för och inser att det kan vara svårare än de trott. Dessutom börjar Will Ferrells komedistil kännas lite tjatig. Jag tycker att Anchorman var en toppenfilm visserligen, och visst fanns det roliga bitar i Talladega Nights. Men allt hans gapande, skrikande...

Recension av Semi-Pro - Läs hela!

Med i listor: Basket
Filmnummer: 59313
Diskussioner om Semi-Pro  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Semi-Pro (180 st)
deswhip (Anmäl)   1/3 2018
Det är typisk Will Ferrell humor men faktiskt ovanligt bra på det sättet att de liksom hållit igen lite ändå, det är en ganska avslappnad skön stämning genom filmen (om man jämför med Will Ferrells standard). Jag tyckte om det, dessutom är filmen så 100% positiv och full med kärlek så man kan ju inte annat än att må bra av att se den. Den här konsekvent simpla stilen och positiva karaktären gör filmen speciell faktiskt, därav ett högt betyg. Jag skrattade högt till björnfajten och revolverscenen var också riktigt rolig, fint hopknutet på slutet.
Filmfantast86 (Anmäl)   23/10 2017
löjlig
wasteoftime (Anmäl)   11/9 2016
Vad ska man säga om det här? Det är inte bra. Det är inte dlåigt. Det är inte roligt. Det är inte tråkigt. Eller ja, ibland är det roligt, ibland är det inte så roligt. Will Ferrell är ju som för det mesta sevärd i alla fall. Det känns som att den här, liksom en del andra filmer med honom har en hel del potential, eller ja, mer än vad det blir, för att det ska vara som det är. Lite för stöpt efter mall helt enkelt. En stabil etta med 0,1 på SH-skalan.
Bloodcolored (Anmäl)   31/1 2015
Standard Ferrell.
Krille80 (Anmäl)   1/1 2015
För mig är Will Ferrell den absolut roligaste skådespelande komikern. I denna film gör han mig inte heller besviken även om filmen i sig inte kan räknas till en av hans allra starkaste kort som t.e.x. Anchorman. Sportfilmskomedier är ofta en genre som fungerar bra på mig och filmen är absolut underhållande och jag kommer med stor säkerhet återvända flera gånger men samtidigt har den sina ojämna stunder. Den blandar sanslöst roliga delar med stunder som inte fungerar så bra.
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till Semi-Pro
  Gå till filmforum  Till filmforum
Se filmen
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor