Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 344 Besökare idag: 4 300
annons
annons
Laddar...
 

Shazam!

Originaltitel: Shazam!
Regissör:David F Sandberg
Utgivningsår:2019
Längd: 132 min
Antal betyg:0 betyg
Betygsätt:

Om Shazam!:

Alla har en superhjälte inom sig – ibland krävs det bara lite magi för att locka fram den. Genom att säga “shazam” förvandlas 14-årige fosterhemskillen Billy Batson till den vuxna och rippade superhjälten Shazam. Med sina nyvunna krafter gör Billy precis vad varje tonåring skulle göra – har kul med dem! Kan han flyga? Har han röntgensyn? Kan han skjuta blixtar med händerna? Kan han skippa samhällsprovet? Med ett barns oräddhet ger sig Shazam ut för att testa sina krafter men måste snabbt lära sig hantera dem för att stoppa den ondskefulla Dr. Thaddeus Sivana.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Zachary Levi, Mark Strong, Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Adam Brody, Djimon Hounsou, Faithe Herman, Meagan Good, Grace Fulton, Michelle Borth, Ian Chen, Ross Butler, Jovan Armand, DJ Cotrona, Marta Milans, Cooper Andrews, John Glover

Manus:

Henry Gayden

Genre:

Komedi, Action, Äventyr, Fantasy

Alternativ titel:

Billy Batson and the Legend of Shazam!

Produktionsland:

USA
Med i listor: Medlemmarnas mest betygsatta just nu, Medlemmarnas senast betygsatta nya filmer
Filmnummer: 130638
Diskussioner om Shazam!  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Shazam! (10 st)
myslas (Anmäl)   20:37 8/5
Ger ett flertal skratt men har lite (eller ganska stora) problem med logiken. Mer en gammal hederelig familjefilm än en superhjältefilm, bortsett från slutfighten då. Kul med referenser till bland annat Big och Ensam hemma.
Barneyk (Anmäl)   10:54 23/4
Riktigt underhållande och kul! Men det är många delar som verkligen borde varit bättre, storyn med mamman, skurken, konsekvens i Billys personlighet, vänskapskonflikter osv. Det känns stressat och platt. Men det som funkar bra i filmen funkar väldigt bra! Den är otroligt charmig och så länge den bara försöker vara det så är det väldigt bra! Men jag tycker tonen skär sig lite när den försöker vara något mer. Det är alltså en stark trea och mina klagomål handlar mer om att det finns en hel del outnyttjad potential här. Sen har jag lite svårt att förstå hur dom vill att DCEU ska hänga ihop.
Körsbär (Anmäl)   23:31 22/4
Man får ta det för vad det är, o då landar den bäst på en 2.a. Men urspårningen på slutet tål jag bara inte, det enda jag kan stå ut med är "looken" på badguyen. Den gillade jag verkligen. Nej det här var en vek film.
Krilledood (Anmäl)   23:44 21/4
Härlig humor och kul referenser till bland annat Big. Några riktigt roliga och mysiga karaktärer, men skurken är riktigt ointressant och berättandet överlag lämnar en del att önska.
yrkeschaufföre (Anmäl)   01:01 14/4
Väldigt rolig och gullig, ett stort plus för att slutet inte kändes utdraget som är vanligt i superhjältefilmer. Svag fyra
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till Shazam!
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor