Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 1 322 Besökare idag: 5 062
annons
annons
Laddar...
 

Shoplifters

Originaltitel: Manbiki kazoku
Regissör:Hirokazu Koreeda
Utgivningsår:2018
Längd: 121 min
Antal betyg:0 betyg
Betygsätt:

Om Shoplifters:

En fattig japansk familj som hankar sig fram på tillfälliga jobb och lågbetalda löner tvingas till snatteri för att få det att gå runt. Vid ett tillfälle stöter de på en flicka som de efter vissa omständigheter bestämmer sig för att rädda undan sitt öde och helt enkelt adoptera henne. Efter att hon anmälts försvunnen börjar polisen söka efter flickan.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Lily Franky, Kirin Kiki, Sakura Andô, Sôsuke Ikematsu, Mayu Matsuoka, Moemi Katayama, Akira Emoto, Kengo Kôra, Jyo Kairi

Manus:

Hirokazu Koreeda

Genre:

Drama

Produktionsland:

Japan
Med i listor: Guldpalmer, Medlemmarnas senast betygsatta nya filmer
Filmnummer: 130609
Diskussioner om Shoplifters  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Shoplifters (2 st)
KimEkberg (Anmäl)   14:39 12/11
I grunn och bunn är det kollektivistiskt socialrealistiska rart såväl som realistiskt, men filmmusiken ger till känna att filmen har en annan självbild än den blick jag tittar med. Händelseutvecklingen såväl som dess könsroller lämnar övrigt att önska, och filmen är på tok för cinematiskt icke-visionär för att man riktigt ska ryckas med.
ernils_l (Anmäl)   16:19 19/6
Ganska förutsägbar, men oerhört varm och fantastiskt välspelad film! Som ofta i Koreedas filmer utmärker sig barnskådespelarna, tjejen som spelar fyraåringen är helt otrolig. Stark 4:a!
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor