Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 653 Besökare idag: 4 756
annons
annons
Laddar...
 

Skörheten

Originaltitel: Skörheten
Regissör:Ahang Bashi
Utgivningsår:2016
Längd: 73 min
Antal betyg:86 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om Skörheten:

När karriären går som bäst faller dokumentärfilmaren Ahang Bashi ner i en djup svacka av panikångest och depression. Med kameran som verktyg tar hon med oss tillbaka i tiden, till flykten till Sverige och den lilla flickan som inte förstod.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Manus:

Ahang Bashi

Genre:

Dokumentär

Alternativ titel:

Fragility

Produktionsland:

Sverige
Filmnummer: 121658
Diskussioner om Skörheten  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Skörheten (3 st)
dafreakish (Anmäl)   10/2 2017
Passande namn på en ovanligt självutlämnande dokumentär. Bashi tar upp ett oerhört viktigt ämne och vågar vara ärlig och öppen mot både sig själv och oss som tittar. Det blir djupt på flera plan, ofta tungt men också hoppfullt. Problemet för mig är längden, jag hade velat ha mycket mer. Men då har jag också sett versionen på SVT Play som är 12 minuter kortare än den officiella längden på filmen. Jag anar att de minuterna hade behövts och de hade nog tagit upp filmen till en stabil fyra. Viktig film av min gamla högskolekompis.
Jompalompier (Anmäl)   24/1 2017
Välgjord dokumentär i "flugan på väggen" -stil som berättar en gripande historia och behandlar ett väldigt viktigt och tabubelagt ämne.
Herr Arne (Anmäl)   29/9 2016
Angelägen och välgjord. Inte minst klippningen imponerar.
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor