Aktuellt

Utgivningsår:1997
Längd: 91 min
Betygsätt:

Om Skriet från vildmarken:

Jack Londons klassiska historia utspelar sig under den stora guldruschen i Klondike. Hunden Buck rövas bort från Kalifornien, säljs och skickas iväg till Yukon. I det vilda och kalla Alaska måste Buck arbeta som slädhund. Det är ett hårt liv som bara de starkaste överlever. Trots att han får stryk och inte tillräckligt med mat utvecklas han till en stark och duktig ledarhund. Efter en ödesdiger slädtur får Buck en ny ägare, John Thornton. John är på jakt efter guld och har siktat in sig på en flod som ligger utanför allfarvägarna i ett området som tillhör de vilda yeehatindianerna. Ute i vildmarken hör Buck ropet från sina vilda släktingar, och hans frihetslängtan växer sig starkare och starkare.

Liknande filmer

Mambo Kings
Oxford Blues
Panik i Central Park
Vita nätter
Havanna
- Visa fler...

Skådespelare:

Rutger Hauer, Bronwen Booth, Charles Powell, Burke Lawrence, Luc Morrissette, Robert Pierre Cote

Manus:

Graham Ludlow

Genre:

Äventyr

Produktionsland:

Kanada
Filmnummer: 34555
Kommentarer om Skriet från vildmarken (10 st)
beanie (Anmäl)   18/11 2008
Det bästa var eftertexterna där alla hundars riktiga namn visades
Daniel Mott (Anmäl)   27/2 2008
Den funkar för att vara Hallmark.
Totenkopf (Anmäl)   24/11 2007
Hmm, omväxlande med en film utan ett gäng snoriga ungar, talande hundar och ett snutteslut.
Nocturnalraven (Anmäl)   24/11 2007
En film man kan sitta och titta på när man inte har annat för sig, men skulle nog inte betala en spänn för att se den. Det enda som jag verkligen gillade var att huvudrollen (hunden Buck) var en hund och inte fått mänskliga egenskaper.
oan (Anmäl)   2/7 2007
tyvärr rutger. you're on your own.
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till Skriet från vildmarken
  Gå till filmforum  Till filmforum
Se filmen
Betyg
Listor
Entertainity AB © 2000-2009 Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor
Logga in!
Bli medlem!
Nyheter Verktyg Stödmedlem Senaste recensionerna Senaste kommentarer Senaste kolumnerna Statistik Online just nu
På Bio just nu Biopremiärer Biorecensioner Sök
DVD-toppen DVD-releaser DVD-recensioner Sök
TV, filmtablån TV-kolumnen Sök
Filmtipset Topp 250 Senast inlagda Mest betygsatta Mest betygsatta du inte sett Alla i bokstavs-ordning
Min Sida Filmdejt Filmtips Vänner online Min filmsamling Mina listor Mitt forum Svarsforum Sök Medlem
Filmsnack Listor Lek & Rösta Analys Recensioner
Om Sajten