Aktuellt

Utgivningsår:2002
Längd: 12 min
Betygsätt:

Om Släkt & vänner:

Tecknad kortfilm. Minnen av morbröder, farbröder, kusiner och blinda dykare som kan äta banan under vattnet. Om de har funnits på riktigt eller inte spelar ingen roll, ibland minns man händelser som aldrig inträffat och människor som aldrig funnits.

Liknande filmer

Produktionsland:

Sverige

Recension Släkt & vänner

- weng-weng sätter betyg 3 och skriver:
Jonas Odell har under flera år odlat sina talanger som animatör. Här har han grävt i sitt minne för att hitta, som han själv säger, vissa historier som hänt och andra som är påhittade. Kameran glider fram mot en porträttfylld vägg och väljer ett av de många foton som hänger där. Sedan börjar den första historien ur minnet. Här handlar det om hur en liten pojke får följa med sin farbror på olika äventyr...

Recension av Släkt & vänner - Läs hela!

Med i listor: bnw rekommenderar kortfilmer
Filmnummer: 8429
Kommentarer om Släkt & vänner (25 st)
rockcat666 (Anmäl)   15:55 16/1
Jonas Odells sällskapsålsfaktor bara ökar
KillerPutte (Anmäl)   08:49 8/1
(rek.4) Ofantligt underhållande och snygg kortfilm, som på ett mysigt sätt berättar historien om ett antal sorgliga personporträtt. Mats Odell långfilm nästa!
Christofer (Anmäl)   25/5 2009
Kul animationer, och Jonas Karlsson passar bra som berättarröst. Däremot känns alla små berättelserna för slätstrukna, korta och utan djup för att intressera mig.
Bredman (Anmäl)   26/5 2008
Mycket sevärd
Herr Arne (Anmäl)   25/5 2008
Mycket underhållande och varierad. Musiken kunde varit bättre.
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till Släkt & vänner
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg
Listor
Entertainity AB © 2000-2009 Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor
Logga in!
Bli medlem!
Nyheter Verktyg Stödmedlem Senaste recensionerna Senaste kommentarer Senaste kolumnerna Statistik Online just nu
På Bio just nu Biopremiärer Biorecensioner Sök
DVD-toppen DVD-releaser DVD-recensioner Sök
TV, filmtablån TV-kolumnen Sök
Filmtipset Topp 250 Senast inlagda Mest betygsatta Mest betygsatta du inte sett Alla i bokstavs-ordning
Min Sida Filmdejt Filmtips Vänner online Min filmsamling Mina listor Mitt forum Svarsforum Sök Medlem
Filmsnack Listor Lek & Rösta Analys Recensioner
Om Sajten