Aktuellt
Mina
sidor
Forum
Betyg totalt: 19 586 596  Betyg idag: 5 975  Besökare idag: 9 162
För bra för att vara sant, men sant ändå

Trött på dålig film? Proffsrecensioner med andras värderingar?
Här får du personliga rekommendationer utifrån din egen smak!

Att sajten dessutom har mängder med välskrivna recensioner, uppdaterade filmlistor,
aktiva filmforum, trailers och mycket mycket mer gör inte det hela sämre!

Filmtipset har helt enkelt allt kring film. Givetvis gratis.

Bli medlem nu!

Star Trek

Originaltitel: Star Trek: The Motion Picture
Regissör:Robert Wise
Utgivningsår:1979
Längd: 132 min
Betygsätt:

Om Star Trek:

När en oidentifierad, främmande rymdvarelse förstör tre kraftfulla klingonkryssare återvänder kapten James T Kirk till den nyligen ombyggda U.S.S. Enterprise för att ta kommandot. Mr. Spock, McCoy och de andra från den ursprungliga, hyllade tv-serien Star Trek mobiliseras med warp-hastighet för att stoppa den främmande inkräktaren som obarmhärtigt närmar sig Jorden.

Liknande filmer

Star Trek III
Star Trek: First Contact
Star Trek II: Khans vrede
Star Trek 6
Trekkies
- Visa fler...

Skådespelare:

William Shatner, Leonard Nimoy, DeForest Kelley, Stephen Collins, Persis Khambatta, James Doohan, Nichelle Nichols, George Takei, Walter Koenig, Majel Barrett, Grace Lee Whitney, Mark Lenard

Manus:

Harold Livingston

Genre:

Äventyr, Science Fiction, Fantasy, Mysterium

Produktionsland:

USA

Recension Star Trek

- marfil sätter betyg 3 och skriver:
Jag erkänner: jag tycker Star Trek är fascinerande. Det finns inga motsvarande exempel på en science-fiction-värld som byggts upp så detaljerat under 40 år med så många rika källor: tio filmer, fem tv-serier (sex om man räknar den animerade) och förstås oändliga mängder böcker, dataspel och så vidare. Efter de första tre säsongerna av Star Trek på amerikansk tv på 60-talet fanns det långt framskridna...

Recension av Star Trek - Läs hela!

Filmnummer: 1331
Kommentarer om Star Trek (107 st)
PetterV (Anmäl)   14:31 14/1
Påminner väldigt mycket om 2001: A Space Odyssey både manusmässigt och scenografiskt. En hel del liknande bilder och frågor. Som film: helt okej, inte värst kul men inte värst dåligt heller. Kanske lite för lång.
_lucifer_ (Anmäl)   17:01 8/1
Det märks att det var TV-serien som gjorde Star Trek mest känd. Med denna film så hade de inte kommit så långt.
petson81 (Anmäl)   16/12 2009
Händer så gott som inte ett smack under dessa 132 minuter som filmen håller på..Usch
AirikrStrife (Anmäl)   9/12 2009
typ första gången jag ratar en film jag int sett klart, den var såååå fruktansvärt dålig
modv0074 (Anmäl)   10/11 2009
'Star Trek - The Motion Picture' gör en fyllt godkänd start i filmserien. Den är varken den bästa eller den sämsta filmen i serien, den är hyfsat bra. Handligen är väl något seg och händelselös, men jag tröttnar aldrig riktigt på filmen för det. Jag fascineras av de bra sakerna med den också. Den har bra karaktärer som Spock t.ex. Filmmusiken är alldeles mästerlig och höjer ett par filmscener enormt.
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till Star Trek
  Gå till filmforum  Till filmforum
Se filmen
Bästa pris
Betyg
Listor
Entertainity AB © 2000-2009 Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor
Logga in!
Bli medlem!
Nyheter Verktyg Stödmedlem Senaste recensionerna Senaste kommentarer Senaste kolumnerna Statistik Online just nu
På Bio just nu Biopremiärer Biorecensioner Sök
DVD-toppen DVD-releaser DVD-recensioner Sök
TV, filmtablån TV-kolumnen Sök
Filmtipset Topp 250 Senast inlagda Mest betygsatta Mest betygsatta du inte sett Alla i bokstavs-ordning
Min Sida Filmdejt Filmtips Vänner online Min filmsamling Mina listor Mitt forum Svarsforum Sök Medlem
Filmsnack Listor Lek & Rösta Analys Recensioner
Om Sajten