Aktuellt

Utgivningsår:2007
Längd: 128 min
Betygsätt:

Om Stardust:

Tristan, en ung man, lovar sin älskade att han ska hämta en fallande stjärna åt henne genom att ge sig in i det förtrollade landet som gränsar till deras hemby. Där tvingas han bl.a. kämpa mot den onda häxan Lamia och piraten Captain Shakespeare. Baserad på en roman av Neil Gaiman.

Liknande filmer

Berättelsen om Narnia - Häxan och lejonet
Bleka dödens minut
Burn-E
På tråden
Miss Potter
- Visa fler...

Skådespelare:

Charlie Cox, Claire Danes, Robert De Niro, Sienna Miller, Michelle Pfeiffer, Jason Flemyng, Mark Strong, Sarah Alexander, Rupert Everett, Henry Cavill, Peter O'Toole, Mark Williams, Ian McKellen (röst), Nathaniel Parker, Ben Barnes, Jake Curran

Manus:

Jane Goldman, Matthew Vaughn

Genre:

Drama, Action, Äventyr, Science Fiction, Fantasy

Produktionsland:

Storbritannien, USA

Recension Stardust

- niklasringdahl sätter betyg 4 och skriver:
Den unga, lite töntiga handelsbodspojken Tristan i den sömniga 1800-talsbyn Wall är upp över öronen förälskad i den vackra, men ack så svalsinta Victoria. Han förnedrar sig själv på klassiskt manér i jakten på hennes hjärta, trots hennes otaliga avspisningar. För att gripa ett sista halmstrå i jakten på hennes hjärta lovar han att hämta en stjärna som de ser falla. Stjärnan visar sig dock vara en ung...

Recension av Stardust - Läs hela!

Med i listor: Fantastisk Filmfestival 2007
Filmnummer: 46319
Kommentarer om Stardust (742 st)
gotler (Anmäl)   21:59 15/3
Förbannat mysig film med lagom mycket action.
half_android (Anmäl)   15:52 7/3
Stark 4.
amac (Anmäl)   18:13 26/2
staark 4. Kanske blir en femma så småningom, men jag vet inte, lite utdraget slut, men annars en väldigt fin film:)
dawnofpagolia (Anmäl)   01:48 13/2
Neil Gaiman är kungarnas kung när det kommer till fantasy genren, var rädd att filmen skulle vara dålig men den spräckte inte mina ofrivilligt höga förväntningar. DeNiro i sin roll är underbar. Bra casting, inte många "tabbar". Det märks att Gaiman fick vara med och peta.
Necross (Anmäl)   22:01 4/2
Det ska till Neil Gaiman för att få nån ordning på sagorna. Ypperlig casting.
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till Stardust
  Gå till filmforum  Till filmforum
Se filmen
Bästa pris
Betyg
Listor
Entertainity AB © 2000-2009 Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor
Logga in!
Bli medlem!
Nyheter Verktyg Stödmedlem Senaste recensionerna Senaste kommentarer Senaste kolumnerna Statistik Online just nu
På Bio just nu Biopremiärer Biorecensioner Sök
DVD-toppen DVD-releaser DVD-recensioner Sök
TV, filmtablån TV-kolumnen Sök
Filmtipset Topp 250 Senast inlagda Mest betygsatta Mest betygsatta du inte sett Alla i bokstavs-ordning
Min Sida Filmdejt Filmtips Vänner online Min filmsamling Mina listor Mitt forum Svarsforum Sök Medlem
Filmsnack Listor Lek & Rösta Analys Recensioner
Om Sajten