Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 571 Besökare idag: 4 750
annons
Laddar...
 

Sully

Originaltitel: Sully
Regissör:Clint Eastwood
Utgivningsår:2016
Längd: 96 min
Antal betyg:0 betyg
Betygsätt:

Om Sully:

Den 15 januari 2009 fick världen uppleva ”miraklet på Hudson” då kapten Chesley “Sully” Sullenberger landade ett nödställt flygplan på floden och räddade därmed livet på de 155 passagerarna. Men samtidigt som han hyllades av allmänheten och media så pågick det en undersökning kring fallet som kunde förstöra både hans rykte och karriär.

Liknande filmer

Titel: Spionernas bro
Originaltitel: Bridge of Spies
Regissör: Steven Spielberg
År: 2015
Genre: Drama, Thriller
Film nr.: 115863
Spionernas bro
Titel: Aftermath
Originaltitel: Aftermath
Regissör: Elliott Lester
År: 2017
Genre: Drama, Thriller
Film nr.: 121905
Aftermath
Titel: Captain Phillips
Originaltitel: Captain Phillips
Regissör: Paul Greengrass
År: 2013
Genre: Drama, Action, Thriller
Film nr.: 105800
Captain Phillips
Titel: Freefall: Flight 174
Originaltitel: Falling from the Sky: Flight 174
Regissör: Jorge Montesi
År: 1995
Genre: Drama
Film nr.: 8963
Freefall: Flight 174
Titel: Flight
Originaltitel: Flight
Regissör: Robert Zemeckis
År: 2012
Genre: Drama
Film nr.: 98704
Flight
- Visa fler...

Skådespelare:

Tom Hanks, Aaron Eckhart, Laura Linney, Mike O'Malley, Anna Gunn, Jamey Sheridan, Ann Cusack, Jane Gabbert, Molly Hagan, Holt McCallany, Chris Bauer, Patch Darragh, Valerie Mahaffey, Max Adler, Sam Huntington, Christopher Curry, Jeffrey Nordling

Manus:

Todd Komarnicki

Genre:

Drama, Biografi

Alternativ titel:

Miracle on the Hudson

Produktionsland:

USA
Filmnummer: 120394
Diskussioner om Sully  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Sully (62 st)
Rele (Anmäl)   23:22 23/2
En sevärd biografi. Hanks är väldigt duktig skådespelare och Clintan har lyckats framkalla känslan av Sullenbergers landning och alla viktiga händelser före, under och efter landningen. Jag ger en fyra.
Rele (Anmäl)   23:20 23/2
En sevärd biografi. Hanks är väldigt duktig skådespelare och Clintan har lyckats framkalla känslan av Sullenbergers landning och alla viktiga händelser för, under och efter landningen. Jag ger en fyra.
Jamesa (Anmäl)   20/8 2018
Älskar ju Clintan, men här kan han inte göra mycket åt det hela. 45 min dokumentär hade räckt, för historien är ju ändå värd att veta. Men detta är segt och Hanks trumpar sig i sömnen igenom manus. Snabba pengar för honom, men djupdyk i hans filmrepertoar.
PSH-BOZO (Anmäl)   19/3 2018
Tom Hanks är ju som alltid stabil och på pappret är den här storyn intressant. I verkligheten blir det dock lite monotont. Gillar dock hur Clintan har valt att framställa storyn och att berättandet inte är helt kronologiskt. Men helheten blir bara okej, varken mer eller mindre.
Sture Stenhög (Anmäl)   11/3 2018
Tom Hanks i rollen som Sully kan mycket väl vara den mest logiska castingen i filmhistorien, och han gör det som väntat bra. Man har också lyckats väldigt bra med att iscensätta själva Hudson-incidenten, något som hade förtjänat att vara del av en bättre film. Tyvärr lyckas Clintan aldrig riktigt hitta någon fungerande struktur för det här, och det mesta känns ganska taffligt med dålig dialog och övertydlig mytbildning. Antalet scener där Sully skildras som folkhjälte är parodiskt många, medan utredarna istället porträtteras som serietidningsskurkar. Att i princip allt kring utredningen dessutom verkar vara påhittat gör att den delen känns direkt poänglös. Sully förtjänar sin hjältestatus, men den här filmen fick mig nästan att vilja ogilla honom
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till Sully
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor