| Originaltitel: | Stranger in Our House |
| Regissör: | Wes Craven |
| Utgivningsår: | 1978 |
Längd: | 98 min
Betygsätt:
Om Summer of Fear: Julias båda föräldrar dör i en bilolycka. Hon Flyttar till sin kusin Rachel och hennes familj. Det dröjer inte länge förrän Julia börjar ta över Rachels liv vilket Rachel inte gillar. |
Liknande filmer |
| - Visa fler... |
Skådespelare: | Linda Blair, Lee Purcell, Jeremy Slate, Jeff East, Jeff McCracken, Carol Lawrence, Macdonald Carey, Fran Drescher |
Genre: | Skräck |
Alternativ titel: | Wes Craven's Summer of Fear, |
Produktionsland: | USA |
Recension Summer of Fear - anonym skriver: Regissören Wes Cravens andra film han producerade hette/heter "Stranger in our House". En film som är precis som vilken skräckfilm som helst.
Handlar delvis om Julia som efter sina föräldrars död flyttar till en ny familj som tar emot henne med öppna hjärtan. En i den nya familjen heter Rachel som är ungefär i hennes ålder. Men efter att Julia anlänt till familjen har mystiska ting börjat inträffa... |
| Kommentarer om Summer of Fear |
(14 st) |
| Mysig liten skräckis av Craven. |
| Jag brukar inte bli arg när jag tittar på film, men den här var jag sur i rakt igenom. Jag satt och önskade Julia en ond bråd död. Hade jag fått tag i henne själv hade jag dödat henne långsamt. Sällan har jag skådat en mer irriterande person. Och att Linda Blair's rollfigur är brutalt menlös gör inte saken bättre. Trots det så är det en ganska bra film. (2+/5) |
| det kändes som en vanlig tv serie i filmningen, och det var lite tråkigt för Craven har ändå gjort så mkt bättre både före och efter.
Sen att den var ganska seg o långgående mest utan andledning (kollade på filmen igen när regisören pratar) och det mesta kändes väldigt omotiverat o tillslut blev allt för enkelt liksom att dom skrek ut vad som skulle hända
Inte hans bästa film, tyvärr |
| seg, tråkig, den kändes lång |
| Lite stel ibland, men ändå rätt bra. |
Fler kommentarer till Summer of Fear |