Aktuellt

Utgivningsår:1996
Längd: 12 min
Betygsätt:

Om T2 3-D: Battle Across Time:

Detta är 3D-filmen från Universal Studos som släpptes i samband med filmen "Terminator 2: Domedagen". Året är återigen 2029 och kärnvapenkriget pågår för fullt. Vi får följa Terminatorn i hans kamp föratt hålla framtidens ledare John Connor vid liv.

Skådespelare:

Produktionsland:

USA

Recension T2 3-D: Battle Across Time

- Rollywood sätter betyg 4 och skriver:
Här ser vi Arnold Schwarzenegger och Edward Furlong i en 3D-kortfilm från Universal Studios. Jag såg den första gången på mitt besök vid Universal Studios i Florida på 90-talet, en show man aldrig glömmer. Även om detta egentligen är tänkt som en show för turister så kan den gott och väl ses hemma också. Den blir lite i samma nivå som Francis Ford Coppolas Captain EO. Dock är det förstås James Cameron,...

Recension av T2 3-D: Battle Across Time - Läs hela!

Filmnummer: 76454
Kommentarer om T2 3-D: Battle Across Time (10 st)
UntzUntz (Anmäl)   17:12 26/2
Arnold är imba. Gillar också sättet han snurrar sin shotgun på!
Mysharry (Anmäl)   03:09 10/2
Nej, den höll inte alls att se på teh internets. Egentligen känns det fel att ge den ett betyg. Men jag har ju sett den, så jag måste.
Klonkan (Anmäl)   20:11 12/1
Ja, denna var bra live:)
Levyn (Anmäl)   24/12 2009
Passade bra som underhållning på Universal! Dock inte som fristående film.
Nemralis (Anmäl)   20/12 2009
Som film är det ett gigantiskt misslyckande, eftersom storyn är helt anakronistisk från T2. Vad gör de i framtiden och var passar det in i berättelsen? Som upplevelse på Universal Studios däremot, då är det nog något helt annat.
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till T2 3-D: Battle Across Time
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg
Listor
Entertainity AB © 2000-2009 Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor
Logga in!
Bli medlem!
Nyheter Verktyg Stödmedlem Senaste recensionerna Senaste kommentarer Senaste kolumnerna Statistik Online just nu
På Bio just nu Biopremiärer Biorecensioner Sök
DVD-toppen DVD-releaser DVD-recensioner Sök
TV, filmtablån TV-kolumnen Sök
Filmtipset Topp 250 Senast inlagda Mest betygsatta Mest betygsatta du inte sett Alla i bokstavs-ordning
Min Sida Filmdejt Filmtips Vänner online Min filmsamling Mina listor Mitt forum Svarsforum Sök Medlem
Filmsnack Listor Lek & Rösta Analys Recensioner
Om Sajten