Om T2 3-D: Battle Across Time: Detta är 3D-filmen från Universal Studos som släpptes i samband med filmen "Terminator 2: Domedagen". Året är återigen 2029 och kärnvapenkriget pågår för fullt. Vi får följa Terminatorn i hans kamp föratt hålla framtidens ledare John Connor vid liv. |
Skådespelare: | Arnold Schwarzenegger, Edward Furlong, Robert Patrick |
Manus: | Adam J Bezark, James Cameron, Gary Goddard |
Genre: | Kortfilm, Action, Science Fiction |
Alternativ titel: | T2: Terminator 2:3-D, Terminator 2: 3-D, |
Produktionsland: | USA |
Recension T2 3-D: Battle Across Time - Rollywood sätter betyg 4 och skriver: Här ser vi Arnold Schwarzenegger och Edward Furlong i en 3D-kortfilm från Universal Studios. Jag såg den första gången på mitt besök vid Universal Studios i Florida på 90-talet, en show man aldrig glömmer. Även om detta egentligen är tänkt som en show för turister så kan den gott och väl ses hemma också. Den blir lite i samma nivå som Francis Ford Coppolas Captain EO. Dock är det förstås James Cameron,... |
| Kommentarer om T2 3-D: Battle Across Time |
(10 st) |
| Arnold är imba. Gillar också sättet han snurrar sin shotgun på! |
| Nej, den höll inte alls att se på teh internets. Egentligen känns det fel att ge den ett betyg. Men jag har ju sett den, så jag måste. |
| Ja, denna var bra live:) |
| Passade bra som underhållning på Universal! Dock inte som fristående film. |
| Som film är det ett gigantiskt misslyckande, eftersom storyn är helt anakronistisk från T2. Vad gör de i framtiden och var passar det in i berättelsen?
Som upplevelse på Universal Studios däremot, då är det nog något helt annat. |
Fler kommentarer till T2 3-D: Battle Across Time |