Aktuellt

Utgivningsår:1971
Längd: 112 min
Betygsätt:

Om Ta fast Carter:

Den hårdkokte brottslingen Jack Carter återvänder till sin hemstad Newcastle för att ta reda på vem som mördade hans bror.

Liknande filmer

Pat Garrett och Billy the Kid
In the Loop
Mona Lisa
Fallet Ipcress
Män emellan
- Visa fler...

Skådespelare:

Michael Caine, Britt Ekland, Ian Hendry, John Osborne, Tony Beckley, George Sewell, Geraldine Moffat, Dorothy White, Rosemarie Dunham, Petra Markham, Alun Armstrong, Bryan Mosley

Manus:

Mike Hodges

Genre:

Drama, Action, Kriminalare, Thriller

Produktionsland:

Storbritannien

Recension Ta fast Carter

- Don Mahogny sätter betyg 4 och skriver:
"You know, I'd almost forgotten what your eyes looked like. Still the same. Pissholes in the snow." DET ÄR BARA EN av de odödliga repliker som yttras i denna adrenalinkokande gangsterrulle med Michael Caine, som den råbarkade superskurken Jack Carter, en man som lämnar livet som han som sköter "jobben" hos en annan högt ansatt kriminell tillfälligt, för att ta itu med den mordgåta som surrar kring...

Recension av Ta fast Carter - Läs hela!

Filmnummer: 6793
Kommentarer om Ta fast Carter (81 st)
robbieroy (Anmäl)   17:54 12/1
Mycket bättre än nyinspelningen och det var ju väntat. Michael Caine är tuff på det där sättet som speglar 70-talet. Jag är dock inte überfrälst måste jag säga. Det är lite småsegt och jag rycks bitvis inte alls med i handlingen. Mot slutet ordnar det dock till sig hyfsat och "Get Carter" kan få en 3:a till sist, även om det är en skralltig rackare.
gerberalia (Anmäl)   9/9 2009
Är åtminstone ett uns bättre än re-maken...
the godfather (Anmäl)   3/4 2009
kass caine kan bättre.
ilBrutto (Anmäl)   22/2 2009
"En man vid en avsats, en iskall Michael Caine...", ja han är verkligen iskall den gode Caine. Men filmen lämnar en del att önska, känns lite gammal, även om 70-talsstämningen stundtals är ganska skön
theodor 2 (Anmäl)   21/10 2008
Förutom lite underliga kvinnoporträtt så är det här en mycket bra film, rekommenderas! Michael Caine är alltid självlysande.
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till Ta fast Carter
  Gå till filmforum  Till filmforum
Se filmen
Bästa pris
Betyg
Listor
Entertainity AB © 2000-2009 Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor
Logga in!
Bli medlem!
Nyheter Verktyg Stödmedlem Senaste recensionerna Senaste kommentarer Senaste kolumnerna Statistik Online just nu
På Bio just nu Biopremiärer Biorecensioner Sök
DVD-toppen DVD-releaser DVD-recensioner Sök
TV, filmtablån TV-kolumnen Sök
Filmtipset Topp 250 Senast inlagda Mest betygsatta Mest betygsatta du inte sett Alla i bokstavs-ordning
Min Sida Filmdejt Filmtips Vänner online Min filmsamling Mina listor Mitt forum Svarsforum Sök Medlem
Filmsnack Listor Lek & Rösta Analys Recensioner
Om Sajten