Aktuellt

Utgivningsår:2003
Längd: 116 min
Betygsätt:

Om Ta mina ögon:

Pilar och Antonio är gifta, men Antonio är en hetlevrad och aggressiv man, som en gång för mycket ger sig på Pilar. Hon lämnar honom, men han spelar på att hon inte kan gömma sin attraktion till honom...

Liknande filmer

Krigarens själ
Bröder
Manhattan Murder Mystery
Prostitution bakom slöjan
Salaam Bombay!
- Visa fler...

Skådespelare:

Laia Marull, Luis Tosar, Candela Peña, Rosa María Sardà, Kiti Manver, Nicolás Fernández Luna

Manus:

Produktionsland:

Spanien
Med i listor: Skövde Filmfestival 05
Filmnummer: 24559
Kommentarer om Ta mina ögon (40 st)
sirkurt (Anmäl)   10/9 2009
Otrolig, fullständigt fantastisk film.
Ponsbach (Anmäl)   26/3 2009
Detta är en film som handlar om hustrumisshandel på ett mycket realistiskt och respektfullt sätt. Den försöker visa/förklara hur människor agerar, reagerar och behandlar varandra. Jag tycker filmen är lite för ”teoretisk” skulle ha tjänat på lite mer intensivt kameraarbete och lite mer dramaturgiska knep. I det stora hela var filmen bra och jag vill se en fortsättning.
largodil (Anmäl)   24/10 2008
väldigt bra film! Nyanserad och verklighetsnära. Har inte sett detta tema behandlas med så stort allvar sen "Once were warriors" (Krigarens själ), vilket också är en otrolig film.
Ola_Schubert (Anmäl)   2/12 2007
En utmärkt film om kvinnomisshandel. Den försöker inte demonisera hela det manliga könet. Istället försöker den peka på verksamma lösningar som kognitiv terapi. Skådespelar prestationerna är dessutom utmärkta. En stark fyra i betyg ifrån mig.
LasseKongo74 (Anmäl)   18/6 2007
Välgjord och gripande.
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till Ta mina ögon
  Gå till filmforum  Till filmforum
Se filmen
Bästa pris
Betyg
Listor
Entertainity AB © 2000-2009 Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor
Logga in!
Bli medlem!
Nyheter Verktyg Stödmedlem Senaste recensionerna Senaste kommentarer Senaste kolumnerna Statistik Online just nu
På Bio just nu Biopremiärer Biorecensioner Sök
DVD-toppen DVD-releaser DVD-recensioner Sök
TV, filmtablån TV-kolumnen Sök
Filmtipset Topp 250 Senast inlagda Mest betygsatta Mest betygsatta du inte sett Alla i bokstavs-ordning
Min Sida Filmdejt Filmtips Vänner online Min filmsamling Mina listor Mitt forum Svarsforum Sök Medlem
Filmsnack Listor Lek & Rösta Analys Recensioner
Om Sajten