Aktuellt
Mina
sidor
Forum
Betyg totalt: 19 599 572  Betyg idag: 7 718  Besökare idag: 9 513
För bra för att vara sant, men sant ändå

Trött på dålig film? Proffsrecensioner med andras värderingar?
Här får du personliga rekommendationer utifrån din egen smak!

Att sajten dessutom har mängder med välskrivna recensioner, uppdaterade filmlistor,
aktiva filmforum, trailers och mycket mycket mer gör inte det hela sämre!

Filmtipset har helt enkelt allt kring film. Givetvis gratis.

Bli medlem nu!

Table One

Originaltitel: Table One
Regissör:Michael Bregman
Utgivningsår:2002
Längd: 80 min
Betygsätt:

Om Table One:

Norman och hans vänners recept på framgång, pengar och kvinnor är att öppna New Yorks hippaste inneställe. Pengarna till restaurangen lånar de av gangstern Frankie Chips, och allt går som smort; den första kvällen de öppnar restaurangen strömmar gästerna in och vännerna badar i framgång. Kvällen efter är restaurangen öde, kvinnorna är borta, kocken har sagt upp sig...och Frankie Chips är rasande.

Skådespelare:

Amber Mead, Lillo Brancato, John Cenatiempo, Burt Young, Luis Guzman, Michael Rooker, Stephen Baldwin, Rob Bartlett

Manus:

Michael Bregman

Genre:

Komedi

Produktionsland:

USA
Filmnummer: 19437
Kommentarer om Table One (2 st)
jonbo (Anmäl)   26/1 2005
Helt OK även om huvudkaraktären Norman helst borde dö hela tiden + att Stephen Baldwin kanske inte är så bra.
Pelli (Anmäl)   29/10 2004
njaa.. det här var väl inte allt för bra.. hockeykillen är lite rolig ändå...
  Gå till filmforum  Till filmforum
Se filmen
Betyg
Listor
Entertainity AB © 2000-2009 Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor
Logga in!
Bli medlem!
Nyheter Verktyg Stödmedlem Senaste recensionerna Senaste kommentarer Senaste kolumnerna Statistik Online just nu
På Bio just nu Biopremiärer Biorecensioner Sök
DVD-toppen DVD-releaser DVD-recensioner Sök
TV, filmtablån TV-kolumnen Sök
Filmtipset Topp 250 Senast inlagda Mest betygsatta Mest betygsatta du inte sett Alla i bokstavs-ordning
Min Sida Filmdejt Filmtips Vänner online Min filmsamling Mina listor Mitt forum Svarsforum Sök Medlem
Filmsnack Listor Lek & Rösta Analys Recensioner
Om Sajten