Aktuellt

Utgivningsår:2009
Längd: 120 min
Betygsätt:

Om Taking Woodstock:

En man som arbetar på sina föräldrars motell som ligger i Catskills, sätter oavsiktligt igång den rörelse som skapar den generationsdefinierande konserten under 1969.

Liknande filmer

Woodstock
Irländsk roulette
Somers Town
Princess
This Divided State
- Visa fler...

Skådespelare:

Demetri Martin, Henry Goodman, Imelda Staunton, Emile Hirsch, Liev Schreiber, Paul Dano, Kelli Garner, Jeffrey Dean Morgan, Eugene Levy, Jonathan Groff, Mamie Gummer, Kevin Sussman, Dan Fogler

Manus:

James Schamus

Genre:

Komedi

Produktionsland:

USA
Filmnummer: 73333
Kommentarer om Taking Woodstock (65 st)
moviejunkie (Anmäl)   00:42 16/3
Hade hoppats på mer musik och uppträdanden från själva konserten vilket sänker till 5 minus. Men allt annat var ju så underbart! Ville hoppa in och bli en av dem so bad!
Bewitched (Anmäl)   21:05 15/3
Trodde den skulle vara bättre än vad den var. Men den är små charmig och rolig... Gå in och läs min recension av filmen på: http://bewitched.blogg.se
Ninaw (Anmäl)   19:42 7/3
Ok film... Men hade velat ha mer musik och uppträdande inbäddat i filmen. Tidvis lite seg.. Men charmig film som funkar när man har tråkigt.
sQuiGboBBle (Anmäl)   15:24 24/2
LCD-trippar är riktigt flummiga, shit. Grym färgåtergivning dock.
Paddyeahh (Anmäl)   23:38 22/2
Mysig.
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till Taking Woodstock
  Gå till filmforum  Till filmforum
Se filmen
Bästa pris
Betyg
Listor
Entertainity AB © 2000-2009 Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor
Logga in!
Bli medlem!
Nyheter Verktyg Stödmedlem Senaste recensionerna Senaste kommentarer Senaste kolumnerna Statistik Online just nu
På Bio just nu Biopremiärer Biorecensioner Sök
DVD-toppen DVD-releaser DVD-recensioner Sök
TV, filmtablån TV-kolumnen Sök
Filmtipset Topp 250 Senast inlagda Mest betygsatta Mest betygsatta du inte sett Alla i bokstavs-ordning
Min Sida Filmdejt Filmtips Vänner online Min filmsamling Mina listor Mitt forum Svarsforum Sök Medlem
Filmsnack Listor Lek & Rösta Analys Recensioner
Om Sajten