Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 491 Besökare idag: 5 816
annons
Laddar...
 

The Assassin

Originaltitel: The Assassin
Regissör:Jon Hess
Utgivningsår:1990
Längd: 90 min
Antal betyg:7 betyg
Betygsätt:

Om The Assassin:

En FBI-agent jobbar nere i Mexiko samtidigt som ett attentat sker mot en amerikansk senatmedlem. När agenten undersöker attentatet närmare finner han en stor komplott, frågan är om han är rätt man för att sätta dit de skyldiga.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Steve Railsback, Xander Berkeley, Pamela Guest, Nicholas Guest, Elpidia Carrillo, Sam Melville, Chuck Hicks, Martin LaSalle, Andrea Haro, Andaluz Russell

Manus:

Beth Glazer, Anthony Peckham, Stephen Katz

Produktionsland:

USA
Filmnummer: 94101
Diskussioner om The Assassin  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om The Assassin (3 st)
Gordyal (Anmäl)   17/1 2015
Oinspirerande och karaktärslös B-rulle. Förutom en alkoholiserad Railsback bjuds vi även på ett anmärkningsvärt stort antal anmärkningsvärt korta och anmärkningsvärt omotiverade tuttklipp. Roligare än så blir det inte. (4/15)
Daed (Anmäl)   19/2 2014
Tråkig och oinspirerad dussinrulle.
Waldo Trumbull (Anmäl)   3/2 2014
Ytterligare en i raden av Railsbacks 'försupen agent/polis på dekis som räddar dagen'. Men storyn är hyfsat tät, vi bjuds på en del intriger och det är en hel del action, så det är definitivt inte ett komplett slöseri med tid. Kom bara ihåg att detta är typisk 80-tals-direkt-till-video-action, varken mer eller mindre.
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor