| Originaltitel: | E tu vivrai nel terrore - L'aldilà |
| Regissör: | Lucio Fulci |
| Utgivningsår: | 1981 |
Längd: | 87 min
Betygsätt:
Om The Beyond: Filmen utspelar sig på ett slitet och gammalt hotell där det en gång utfördes ett brutalt och elakt mord. Den nya ägarinnan vill fräscha upp hotellet och göra det till den attraktion det en gång var men ondskan kommer i hennes väg och helvetet spottar än en gång ut de levande döda. |
Liknande filmer |
| - Visa fler... |
Skådespelare: | Catriona MacColl, David Warbeck, Sarah Keller, Antoine Saint-John, Veronica Lazar |
Manus: | Giorgio Mariuzzo, Lucio Fulci, Dardano Sacchetti |
Genre: | Skräck |
Alternativ titel: | The Seven Doors of Death, |
Produktionsland: | Italien |
Recension The Beyond - FreddyKrueger sätter betyg 1 och skriver: The Beyond är en film som jag köpte när jag var rätt så liten och såg runt tre gånger men gillade den inte så mycket då. Nu såg jag om den och tycker att den är rätt okej faktiskt. Lucio Fulci har gjort många filmer men jag har inte brytt mig om honom så mycket. En mycket bra sak hade varit om man gjorde en dvd-box med alla hans skräckfilmer i. Det hade varit riktigt praktiskt så slipper man leta efter... |
| Kommentarer om The Beyond |
(181 st) |
| Älska! |
| Lucio Fulcis capolavoro. Ho pensato che fosse mangiatori di carne Zombie, che è stato Fulcis meglio, ma mi sbagliavo. L'inizio è venuto come uno schiaffo in faccia quando si è così bella e un po 'confuso di piccole dimensioni. Il film stesso non si sentiva come un B-movie, è stato in gran parte un paio di scene che sentiva B, anche se era freddo. Alla fine è stata grande quando si trattava di zombie molto violento e il ragazzo non è mai veramente voluto sparare in testa. |
| Fett bra va den! |
| Mmmmmm fan vad bra den var! |
| Sjukt snygg, stundtals genialisk, och med grymt bra musik. Första timmen är magisk, sedan tar zombietwisten, samt en hel del logiska luckor, på slutet tyvärr udden av det hela, men det orkar jag inte bry mig om i bedömningen då hela paketet trots allt är av otroligt underhållande och snygg karaktär. Glatt överraskad. |
Fler kommentarer till The Beyond |
Till filmforum |