Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 488 Besökare idag: 5 814
annons
Laddar...
 

The Box

Originaltitel: The Box
Regissör:Richard Pepin
Utgivningsår:2003
Längd: 95 min
Antal betyg:83 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om The Box:

Frank Miller är en föredetta tjuv som efter tre år i fängelse har beslutat sig för att bli laglydig medborgare. Han får jobb på en bilskrot i Los Angeles och träffar servitrisen Dora. De blir ett par, men så dyker Doras exmake upp och tvingar henne att bryta med Frank och börja jobba på en strippbar.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

James Russo, John Hile, Theresa Russell, Brad Dourif, Steve Railsback, Mike Remris, Jon Polito, Michael Rooker

Manus:

James Russo

Genre:

Drama, Komedi, Kriminalare, Thriller, Skräck

Produktionsland:

USA
Filmnummer: 22569
Diskussioner om The Box  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om The Box (18 st)
NoWireHangers (Anmäl)   6/7 2016
I grunden finns det väl en vettig handling men det är inte alls bra gjort. Det som stör mest är hur korkad huvudpersonen är (tips: om man slår ner en filmskurk - se till att han verkligen är knockad så han inte reser sig direkt igen och slår tillbaks så fort man vänt ryggen, och är man inte smart nog att komma på detta själv är tipset att lära sig av sitt misstag och inte göra om det strax efter). I övrigt är det väl mest att det känns allmänt billigt, i synnerhet en såndär tafflig minnesflashbackmontage-scen som väl sällan varit en bra idé i en film.
Jolle7 (Anmäl)   6/5 2012
Oförtjänt låga betyg från de flesta till en film helt i min smak. Filmen trappar upp på slutet som jag tycker är högklassigt. Dourif, Russo och Rooker spelar bäst. Russel sämst. Spännande och händelserik rulle. Svag femma i betyg!
mindcooler (Anmäl)   3/4 2010
Seg och trist.
Masjävel (Anmäl)   28/1 2010
Oerhört mörk film som osannolikt nog blev mörkare och mörkare… Blev nästan komiskt till slut…
KarlG (Anmäl)   11/7 2009
Jag skulle gillat filmen mer om inte Frank hade försökt att spela en typisk action-hjälte, för det var han definitivt inte! Dessutom kunde man tala om vad som skulle hända minst 5 minuter i förväg hela tiden.
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till The Box
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor