Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 349 Besökare idag: 4 273
annons
annons
Laddar...
 

The Curse of La Llorona

Originaltitel: The Curse of La Llorona
Regissör:Michael Chaves
Utgivningsår:2019
Längd: 93 min
Antal betyg:0 betyg
Betygsätt:

Om The Curse of La Llorona:

Efter att ha ignorerat den kusliga varningen från en mamma som misstänks för barnmisshandel dras snart en socialarbetare och hennes egna barn in i en skrämmande och övernaturlig värld.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Linda Cardellini, Raymond Cruz, Marisol Ramirez, Patricia Velasquez, Sean Patrick Thomas, Roman Christou, Jaynee-Lynne Kinchen, Tony Amendola, Irene Keng, Oliver Alexander, Aiden Lewandowski, Paul Rodriguez, John Marshall Jones, Ricardo Mamood-Vega

Manus:

Mikki Daughtry, Tobias Iaconis

Genre:

Thriller, Skräck, Mysterium

Produktionsland:

USA
Filmnummer: 132370
Diskussioner om The Curse of La Llorona  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om The Curse of La Llorona (4 st)
Ghostface (Anmäl)   20:08 28/4
Snabbmat om ens det men det vet nog de flesta innan de ser denna. En del klassiska hoppa till-scener, blir lite som att gå på Liseberg.
TheHorrorfan (Anmäl)   11:46 21/4
Helt okej. Var precis som jag förväntade mig.
Jaganatha (Anmäl)   00:00 20/4
Ännu en extremt katolsk och rätt konservativ amerikansk skräckfilm som vill visa upp hur tron på Gud och de heliga sakramenten och symbolerna kan fungera som ett försvar mot allsköns ondska och elände, här personifierat av en gråtande spökkvinna som en gång gjorde det värsta tänkbara och dödade sina barn och nu är hon minsann på jakt efter alla andra kvinnors barn. Som vanligt höjer sig inte skräckinslagen nämnvärt över jumpscarenivån och den religiösa folktron verkar inte heller speciellt välgrundad. Passande med den där häxdoktorns (eller curanderons) äggtrick så här i påsktider. Lättglömt trams utan distinktion för övrigt.
uCj (Anmäl)   23:49 19/4
Favoritreplik: Ta-da! Kul med kopplingen till Conjuring.
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor