Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 345 Besökare idag: 4 307
annons
annons
Laddar...
 

The Glass Castle

Originaltitel: The Glass Castle
Regissör:Destin Daniel Cretton
Utgivningsår:2017
Längd: 127 min
Antal betyg:144 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om The Glass Castle:

En ung kvinna växer upp i en dysfunktionell familj som ständigt är på rymmen från FBI. I en fattig miljö uppfostras hon och hennes tre syskon av en alkoholiserad men påhittig pappa som berättar magiska historier för att distrahera barnen från allt elände, och en självisk och frikyrklig mamma som inte har för avsikt att hålla ihop familjen.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Brie Larson, Woody Harrelson, Naomi Watts, Ella Anderson, Chandler Head, Max Greenfield, Josh Caras, Charlie Shotwell, Iain Armitage, Sarah Snook, Sadie Sink, Olivia Kate Rice, Brigette Lundy-Paine, Shree Crooks, Eden Grace Redfield, Robin Bartlett

Manus:

Destin Daniel Cretton, Andrew Lanham

Genre:

Drama, Biografi

Produktionsland:

USA
Filmnummer: 125649
Diskussioner om The Glass Castle  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om The Glass Castle (7 st)
Christofer (Anmäl)   12:48 18/4
Woody's bästa roll på flera år. Starkt och gripande. Fin regi, stämningsfullt soundtrack och ett manus som höll hela vägen utan problem. Facinerande med hat-kärleken i så komplicerade förhållanden, svårt att förhålla sig till.
kryttan (Anmäl)   9/12 2018
En bra film som väcker känslor. Men har svårt för hyllningar av människor som bara är svin och är allmänt vidriga, allra helst mot barn. Bra skådisar rakt igenom.
hardcore (Anmäl)   12/10 2018
Bra film utan att vara något extra. Tycker det främst är skådespeleriet som lyfter filmen av i synnerhet harrelson och larson.
myslas (Anmäl)   25/12 2017
Liknande historier har berättats ungefär en miljon gånger tidigare och den här står inte ut från mängden. Inte dålig men inte heller något minnesvärt, dessutom alldeles för lång.
bryngel (Anmäl)   16/12 2017
Jag trodde jag skulle gilla detta, men icke. Spretigt och taffligt över lag Harrelson är...Harrelson och det var ju inget nytt.
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till The Glass Castle
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor