Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 526 Besökare idag: 3 906
annons
annons
Laddar...
 

The Greatest Showman

Originaltitel: The Greatest Showman
Regissör:Michael Gracey
Utgivningsår:2017
Längd: 105 min
Antal betyg:408 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om The Greatest Showman:

Den sanna historien om P.T. Barnum, cirkusdirektören och underhållaren som bland annat värvade svenska Jenny Lind för en berömd USA-turné år 1850.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Hugh Jackman, Michelle Williams, Zac Efron, Zendaya, Rebecca Ferguson, Austyn Johnson, Cameron Seely, Keala Settle, Sam Humphrey, Yahya Abdul-Mateen II, Eric Anderson (IV), Daniel Everidge, Ellis Rubin, Skylar Dunn, Paul Sparks, Fredric Lehne

Manus:

Jenny Bicks, Bill Condon

Genre:

Drama, Romantik, Musikal, Biografi

Produktionsland:

USA
Filmnummer: 125655
Diskussioner om The Greatest Showman  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om The Greatest Showman (32 st)
Starlette (Anmäl)   12:44 17/2
Så vacker. Jättesnygga nummer, toppenbra musik.
Teolinda (Anmäl)   30/12 2018
Vacklar mellan två och tre. Snygg färgglad underhållning men tyvärr lite för platt, sentimentalt och ja... Väldigt amerikanskt med moralkakor som verkligen gnuggas in. Musiken är mycket välproducerad men en smula andefattig.
supermancover (Anmäl)   10/10 2018
Musiken är faktiskt överraskande bra! Så jävla svag plot dock. Alltså verkligen sånär som på genomskinlig. Bra skådespel, bra låtar, bra sångare men svagt manus.
Barneyk (Anmäl)   23/9 2018
Otroligt ojämn film! Mycket av musiknummrena är riktigt bra och snyggt gjorda och musiken känns stor och rejäl och med volymen uppskruvad så sitter den riktigt ordentligt. Men, dom känslor och saker som levs ut i musiken byggs upp så fruktansvärt dåligt så det blir aldrig någon djupare känsla för mig. Det hela blir även som bäst väldigt ytligt och ointressant. Även om poängerna och så är bra i sig så har dom liksom inte byggts upp. En bra musikal använder sina musikalnummer som utlopp och explosion för saker som byggts upp, här bara är dom. Sen kan man gå inpå hur problematiskt och kasst gjort det är att bygga en film på en person som typ stod för motsatsen till vad som lyfts fram här. Det är helt enkelt för mycket som är rent av dåligt för att jag ska kunna dras med av det som ändå är riktigt bra, vilket är en del. Men nej, en ganska slät tvåa överlag men med riktigt riktigt bra toppar.
Sir_Lord (Anmäl)   25/8 2018
Hade ut mer av den här än Tralalaland. Catchy musik. Bra scener och även om historien är egentolkad så är det ju mycket korrekt.
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till The Greatest Showman
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor