| Originaltitel: | The In-laws |
| Regissör: | Andrew Fleming |
| Utgivningsår: | 2003 |
Längd: | 95 min
Betygsätt:
Om The In-laws: Jerry Peyser är fotvårdsspecialist och trivs med sin mycket välorganiserade och strukturerade tillvaro. Men nu ska hans dotter gifta sig med CIA-agenten Steve Tobias son. Steve håller ett tempo närmast jämförbart med en värmesökande missil, något som redan har fått hans ex-fru att söka rekreation i en helig ashram. Jerry ryser vid blotta tanken på det kaos som Steve för med sig, men snart är han själv insyltad upp till öronen i ett av Steves farliga uppdrag. Det högst omaka paret är dock tvunget att samarbeta – för barnens skull. |
Liknande filmer |
| - Visa fler... |
Skådespelare: | Michael Douglas, Michael Bodnar, Vladimir Radian, Robin Tunney, Albert Brooks, Boyd Banks, Susan Aceron, Lindsay Sloane, Maria Ricossa, Ryan Reynolds, David Suchet, Candice Bergen |
Manus: | Andrew Bergman, Nat Mauldin, Ed Solomon |
Genre: | Komedi, Action |
Produktionsland: | USA, Tyskland |
Recension The In-laws - Matewan sätter betyg 1 och skriver: Jerry Peyser är läkare. Fotspecialist om man ska vara noga. Han är noga med att inte utsätta sej för stressframkallande situationer. Han ska nu gifta bort sin dotter Melissa med Mark Tobias. Allt går efter Jerrys noggrant uttänkta planer. D.v.s. tills den blivande svärsonens far, Steve, dyker upp.
Steve Tobias är en CIA-agent som försöker sköta ett komplicerat fall och närvara vid sonens bröllop... |
| Kommentarer om The In-laws |
(47 st) |
| Över förväntan men inte särskilt mycket mer. |
| Följer en väletablerad mall, men är ändå helt okej, mycket tack vare gedigna insatser. Stora pluspoäng för en oväntad David Suchet som milt feminin gangsterboss. |
| En mycket lovande början med humor, överdriven action och roliga, klassiska, situationer. Men slutet var så embarmligt dåligt att filmen föll pladask. |
| Bättre än väntat, full fart, action och en hel del humor. Den var bättre än vad jag väntade mig, helt klart. |
| Trodde detta var en romantisk komedi, så jag blev lite överraskad. Bättre än jag trodde. |
Fler kommentarer till The In-laws |
Till filmforum |