Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 478 Besökare idag: 5 617
annons
Laddar...
 

The Sign of Four

Originaltitel: The Sign of Four
Regissör:Graham Cutts
Utgivningsår:1932
Längd: 75 min
Antal betyg:13 betyg
Betygsätt:

Om The Sign of Four:

En ung kvinna anlitar Sherlock Holmes när hon känner sig hotat av en förrymd mördare. Hon blir dock kidnappad och Holmes måste nu finna henne innan det är för sent.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Arthur Wontner, Isla Bevan, Ian Hunter, Graham Soutten, Miles Malleson, Herbert Lomas, Gilbert Davis, Margaret Yarde, Roy Emerton

Manus:

WP Lipscomb

Genre:

Drama, Kriminalare, Mysterium

Produktionsland:

Storbritannien,
Med i listor: Sherlock Holmes
Filmnummer: 37585
Diskussioner om The Sign of Four  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om The Sign of Four (4 st)
Krille80 (Anmäl)   5/1 2015
Här är det Arthur Wontner som spelar Sherlock Holmes och han gör ett riktigt bra jobb. Det enda jag har svårt för är Arthur Wontner röst. Jag tycker inte den passar Sherlock Holmes eller rättare sagt det jag förknippar med Sherlock Holmes. Utöver det så tycker jag själva historien och berättandet någorlunda respekterar Sherlock Holmesvärlden och även om det det är en rätt enkel och okomplicerad historia så fungerar det och ger mig det jag vill ha av en Sherlock Holmes-film från denna tiden.
mrHL (Anmäl)   27/4 2011
Otroligt dålig filmatisering av en annars bra bok. Rekomenderas inte.
Knyppel (Anmäl)   30/12 2007
Dessvärre en ganska innehållsfattig film men ack så bra utfört skådespeleri. Skulle göra sig bättre genom att den hade klippts ner eller att intrigen utvecklats och blivit mer komplex än vad den nu framställs som. Ganska ointetsägande kulliser och scenografi.
Funtomen (Anmäl)   30/4 2006
Tyvärr inte så bra som jag hoppats. Ganska seg, och urdålig bild och ljudkvalitet. Vissa scener var så dåligt gjorda att det var stört omöjligt att höra vad som sades, lite tråkigt faktiskt. En hel del ologiska scenbyten och den dåliga kvaliteten drar ner betyget. Dock måste man ge en STOR eloge till slagsmålsscenerna som för att vara från 1930-talet är grymt bra.
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor