Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 433 Besökare idag: 4 719
annons
annons
Laddar...
 

The Sisters Brothers

Originaltitel: The Sisters Brothers
Regissör:Jacques Audiard
Utgivningsår:2018
Längd: 121 min
Antal betyg:0 betyg
Betygsätt:

Om The Sisters Brothers:

Historien följer Eli och Charlie Sisters, två lönnmördarbröder på jakt efter en guldgrävare som har stulit från deras ledare.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

John C Reilly, Joaquin Phoenix, Jake Gyllenhaal, Riz Ahmed, Rebecca Root, Allison Tolman, Rutger Hauer, Carol Kane, Richard Brake, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Aldo Maland, Theo Exarchopoulos

Manus:

Jacques Audiard, Thomas Bidegain

Genre:

Drama, Komedi, Kriminalare, Äventyr, Western

Produktionsland:

USA, Frankrike, Rumänien, Spanien, Belgien
Filmnummer: 130512
Diskussioner om The Sisters Brothers  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om The Sisters Brothers (10 st)
paninaro (Anmäl)   15:01 17/4
Det finns lite samhälls- och maskulinitetskritik i små bitar här, men det är inte mer än nuggets, som heller aldrig mynnar ut i något speciellt mer än ett uselt sentimentalt slut. Å andra sidan är det onekligen ganska småtrevligt att se en western på bio, storyn funkar nästan hela vägen och det är duktiga skådisar. Och Rutger Hauer som (liten) skurk. Svag trea.
Jaganatha (Anmäl)   23:41 15/3
Jacques Audiards westernfilm utmynnar inte i något jätteintressant, men det är en mycket snyggt fotograferad och välgjord historia om prisjägare och guldgrävare med fyra formidabla centrala rollinsatser. Men varför fick inte Rutger Hauer vara med mer om han nu skulle vara med alls? En extremt manligt kodad film, skulle nog många säga, men varför skulle det vara något negativt? Audiard kan nog bättre än så här, men han klarar verkligen väl av övergången till engelska och den amerikanskaste av genrer.
Tonti (Anmäl)   11:17 12/3
Började oroväckande machonihilistiskt men tar sig klart och har sina fina stunder. Tycker kanske inte familje- och maskulinitetstematiken förvaltas så värst intressant men det är en kompetent modärn western med stark cast. Men liksom alla samtida westerns är den hård på fel sätt, man märker att folk studerar Anthony Mann i alldeles för liten utsträckning. Det mörkt civilisationskritiska stråket bränner aldrig till.
PeterTheW (Anmäl)   21:54 26/2
Svag trea.
PeterTheW (Anmäl)   21:50 26/2
Rätt menlös trots duktiga skådisar.
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till The Sisters Brothers
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor