Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 494 Besökare idag: 5 172
annons
Laddar...
 

The Wind

Originaltitel: The Wind
Regissör:Nico Mastorakis
Utgivningsår:1987
Längd: 92 min
Antal betyg:7 betyg
Betygsätt:

Om The Wind:

En amerikansk författarinna åker till en liten grekisk by för att kunna skriva i lugn och ro, men blir terroriserad av en mördare.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Meg Foster, Wings Hauser, Steve Railsback, David McCallum, Robert Morley, Mihalis Giannatos, Summer Thomas, John Michaels, Tracy Young, Dina Giannakou

Manus:

Fred C Perry, Nico Mastorakis

Genre:

Thriller

Alternativ titel:

Edge of Terror

Produktionsland:

USA
Filmnummer: 22732
Diskussioner om The Wind  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om The Wind (5 st)
Grillo (Anmäl)   27/10 2016
Omslaget är bättre än filmen. Fina miljöer och hyfsad spänning med musik som funkade ibland och var sjukt daterad ibland. Ungefär halvvägs in trodde jag att de skulle gå i en mer psykologisk riktning men så blev det tyvärr inte. Riktigt dumt slut tyvärr. Stark tvåa.
Xtro (Anmäl)   4/9 2015
Vill ge den tre för schysst foto och snygga miljöer men att döma av hur många gånger huvudkaraktären gav skurken en skråma för att sedan överge vapnet var hon en guldfisk som glömde var tredje sekund att en mördare var i farten.
Waldo Trumbull (Anmäl)   10/2 2014
Lite småspännande är det allt stundtals, men man sitter inte direkt och biter på naglarna hela tiden. Funkar som en stunds förströelse, fast slutet är ett fullständigt idiotiskt antiklimax.
CinemaniaC (Anmäl)   1/9 2004
Kultfakta: En av de allra första filmerna Hans Zimmer tonsatte.
NoWireHangers (Anmäl)   29/6 2004
nåja, svag trea.
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor