Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 352 Besökare idag: 4 269
annons
Laddar...
 

They Shall Not Grow Old

Originaltitel: They Shall Not Grow Old
Regissör:Peter Jackson
Utgivningsår:2018
Längd: 99 min
Antal betyg:0 betyg
Betygsätt:

Om They Shall Not Grow Old:

Dokumentär där Peter Jackson har restaurerat, lagt till färg och låtit röstskådespelare läsa in soldaternas konversationer till det ljudlösa filmmaterialet från första världskriget. Fokuset ligger på brittiska soldater.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Genre:

Dokumentär

Produktionsland:

Storbritannien, Nya Zeeland
Filmnummer: 132701
Diskussioner om They Shall Not Grow Old  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om They Shall Not Grow Old (11 st)
foppa99 (Anmäl)   18:46 10/4
väldigt bra gjord o intressant. men gå på bio?? är målgruppen Så stor, men kanske, det e ju P.Jackson
miguelmetal (Anmäl)   21:42 8/4
Ett mästerverk! Blev väldigt berörd av att se historien komma till liv. Borde ses av alla och visas på samtliga skolor. Så att alla inser hur många miljoner som dog för att bevara demokratin och inse hur privilegierade vi är. Och också för att få tyst på alla veklingar och gnällspikar som blir fler i vårt samhälle. Allt annat än högsta betyg är otänkbart.
Ful_fisk (Anmäl)   08:14 25/3
Trevlig, stämningsfull och väldigt brittiskt krigsdokumentär. Väl värd att se! Fångar gott känslan och närvaron, även ifall detta givetvis berättats många gånger förut.
Solidus (Anmäl)   15:04 22/3
Stark dokumentär och en banbrytare gällande hur Jackson och hans vänner har lyckats att omvända gammal journalfilm till ren HD-kvalitet samt läppsynka det som sägs i journalfilmerna och lägga till röster. Det känns att vi är där med soldaterna. Trots att dokumentären fokuserar soldaternas sociala liv, så består dokumentären även av krigets baksidor som kommer genom döda soldater. Sevärd och gripande historialektion som är ett MÅSTE på storduk! Betyg: 4
starsky (Anmäl)   08:27 16/3
Snyggt gjort och bra storytelling men lite uppskrivet att hela filmen skulle vara bearbetad. Många partier ärbara berättade med teckningar. Men viktig att se.
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till They Shall Not Grow Old
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor