Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 797 Besökare idag: 5 172
annons
annons
Laddar...
 

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Originaltitel: Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Regissör:Martin McDonagh
Utgivningsår:2017
Längd: 115 min
Antal betyg:897 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om Three Billboards Outside Ebbing, Missouri:

För sju månader sedan våldtogs och mördades Mildred Hayes dotter. Mildreds frustration växer eftersom hon upplever att stadens poliskår inte gör allt de kan för att lösa fallet, och hon bestämmer sig för att hyra tre reklamtavlor utanför staden för att belysa detta.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Frances McDormand, Woody Harrelson, Sam Rockwell, Caleb Landry Jones, Lucas Hedges, Abbie Cornish, Peter Dinklage, John Hawkes, Samara Weaving, Clarke Peters, Zeljko Ivanek, Sandy Martin, Amanda Warren, Kerry Condon, Brendan Sexton III, Kathryn Newton

Manus:

Martin McDonagh

Genre:

Drama, Kriminalare

Produktionsland:

Storbritannien, USA
Med i listor: Medlemmarnas mest betygsatta just nu, People's Choice Award i Toronto
Filmnummer: 126724
Diskussioner om Three Billboards Outside Ebbing, Missouri  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (55 st)
Bomkia (Anmäl)   17:01 23/3
Huvaligen. En härlig käftsmäll till film, med ett välskrivet manus och fina skådespelarprestationer. Särskilt McDormand var fantastisk. 4+
setterwall (Anmäl)   13:33 22/3
Blandar riktigt starka scener och rollprestationer med billiga försök att blidka publiken. Hade blivit en fyra frånmig utan alla billiga publik-frierier.
the Feber (Anmäl)   11:37 20/3
Borde vunnit Oscar för bästa film! Snudd på en femma om den bara haft lite bättre tempo. Men skådespelarna är fantastiska och de har fått mycket bra karaktärer att jobba med! Riktigt häftigt hur de har lyckats få denna story så makalöst intressant! Vissa scener hugger verkligen tag i magen! Måste ses!
KyLLo (Anmäl)   00:15 13/3
En film som klarar sig mycket tack vare bra skådisar och att den är välgjord. Lovande inledning, men sedan fastnar den i ett ekorrhjul av problem och tragik. Personerna är varken särskilt sympatiska eller intressanta. Filmen är så effektsökande hela tiden, vilket gör att den trots det fina hantverket känns långt ifrån verkligheten. Och något jag verkligen saknade var spänning, för den är totalt ospännande.
Olof_Gronlund (Anmäl)   23:52 11/3
Gillar ganska många saker med filmen, en spelfilm som inte bygger på massa effekter. Bra skådespelarinsatser och en bra handling.
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
  Gå till filmforum  Till filmforum
Se filmen
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor