Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 311 Besökare idag: 4 274
annons
Laddar...
 

Trees Lounge

Originaltitel: Trees Lounge
Regissör:Steve Buscemi
Utgivningsår:1996
Längd: 95 min
Antal betyg:482 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om Trees Lounge:

Det enda Tommy vill ha ut av livet är samma som alla andra - ett jobb, en flicka, lite kul. Men ju mer han försöker desto värre blir det och desto mer tid spenderar han på favoritbaren, Trees lounge.

Liknande filmer

Titel: Ghost World
Originaltitel: Ghost World
Regissör: Terry Zwigoff
År: 2001
Genre: Drama, Komedi
Film nr.: 6475
Ghost World
Titel: En natt i New York
Originaltitel: After Hours
Regissör: Martin Scorsese
År: 1985
Genre: Komedi
Film nr.: 1127
En natt i New York
Titel: Tess
Originaltitel: Tess
Regissör: Roman Polanski
År: 1979
Genre: Drama, Romantik
Film nr.: 5582
Tess
Titel: Perfect Blue
Originaltitel: Perfect Blue
Regissör: Satoshi Kon
År: 1997
Genre: Thriller, Fantasy, Anime
Film nr.: 4870
Perfect Blue
Titel: Metropolis
Originaltitel: Metoroporisu
Regissör: Rintaro
År: 2001
Genre: Mysterium, Anime
Film nr.: 6394
Metropolis
- Visa fler...

Skådespelare:

Steve Buscemi, Chloë Sevigny, Samuel L Jackson, Anthony LaPaglia, Carol Kane, Mimi Rogers, Seymour Cassel, Daniel Baldwin, Debi Mazar, Eszter Balint, Mark Boone Junior, Elizabeth Bracco, Kevin Corrigan

Manus:

Steve Buscemi

Genre:

Drama, Komedi

Produktionsland:

USA
Filmnummer: 7240
Diskussioner om Trees Lounge  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Trees Lounge (37 st)
JPerlie (Anmäl)   22:39 17/7
Filmen hade några stunder men annars allmänt seg. Hade hoppats på lite intressantare karaktärer och enligt mig var det ingen utveckling alls av dem. Han blev bara svinigare ju längre filmen gick. Känns som han castade sig själv i en roll där han får hångla med någon som är över 20 år yngre än honom. Gillade ändå Ghost World som tänderade på värre än så men efter att ha sett den här börjar man fundera vad poängen är.
Clark (Anmäl)   2/7 2016
Detta är socialrealism när den är som bäst, väldigt Bukowski-esque. Tiden bara flög förbi och det kändes som om jag var där på Trees Lounge, sittandes på en egen barstol och bara observerade vad som pågick. Karaktärernas utveckling är utmärkt. Även om inte speciellt mycket händer i filmen, så tillkommer ändå känslan av ett visst djup, vilket du som tittare belönas med eftersom du får lära känna karaktärerna, särskilt Tommy, som spelas av Buschemi. Du kan nästan känna att han egentligen inte ”spelar” denna roll, utan det känns mer som om han rekonstruerar delar av sitt eget liv, som används som erfarenhet i filmen.
AlbinWesley (Anmäl)   28/1 2014
Jag var väldigt nära att sätta en trea. Sen insåg jag vad jag gillade så mycket. Trees Lounge får mig att tänka på Ghost World förstås, vilket är givet. Men jag kopplar även till Todd Solondz sena 90-tal, och lite till Todd Fields filmer. Klart mer lättsam och 90-talsironisk i sitt uttryck, men likväl nåt med något slags likhet. Annan viktig aspekt är Tommy, huvudpersonen. Ett underbart och ganska älskvärt porträtt av kvarterskrogsalkoholisten. Och Debbie. Älskade Debbie. Måste bli en fyra ändå.
elzplz (Anmäl)   12/11 2013
inte en film jag kommer minnas om tio år, men klart sevärd. sevigny och buscemi, liksom.
kakbakarn (Anmäl)   21/11 2012
För övrigt kul och överraskande när, mitt i denna film om vita 40-åriga losers, Smauel L Jackson och The Wire-D'Angelo kliver in i baren!
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till Trees Lounge
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor