Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 701 Besökare idag: 4 430
annons
annons
Laddar...
 

Tully

Originaltitel: Tully
Regissör:Jason Reitman
Utgivningsår:2018
Längd: 95 min
Antal betyg:23 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om Tully:

Trebarnsmamman Marlos liv består av ständig brist på sömn, vardagstjafs, blöjbyten och amning. Barnens pappa Drew märker inte ens att familjens behov helt tagit över Marlos liv. Hennes bror är mer uppmärksam och erbjuder sig att betala för en natt-nanny. Marlo tvekar först inför unga Tully, men överrumplas snabbt av hennes energi och livsaptit. Det dröjer inte länge förrän de två är oskiljaktiga, samtidigt som Marlo försöker få grepp om vem Tully egentligen är.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Charlize Theron, Mackenzie Davis, Mark Duplass, Ron Livingston, Elaine Tan, Asher Miles Fallica, Lia Frankland, Maddie Dixon-Poirier, Gameela Wright, Colleen Wheeler, Joshua Pak

Manus:

Diablo Cody

Genre:

Drama, Komedi

Produktionsland:

USA
Filmnummer: 126326
Diskussioner om Tully  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Tully (3 st)
Lotso (Anmäl)   23:07 19/6
I sin helhet är Tully en film vars främsta aspekt ligger i skådespelarnas insatser. Det är där den skiner som bäst för mig, speciellt Charlize Theron. Hon är helt övertygande i rollen som denna ångestfyllda modern som tappat lusten för livet helt och hållet. Filmen har också en bra premies som många kommer känna igen sig i. Något som manusförfattaren Diablo Cody gjort i hennes tidigare filmer. Jag är kluven mot slutet dock och jag önska filmen hade berört mig mer i slutändan.
myslas (Anmäl)   18:10 31/5
Äntligen lyckas Diablo Cody skriva ett riktigt bra filmmanus igen. Jag har väntat på det här efter den underbara Juno men det har mest blivit besvikelser av det hela (bortsett från TV-serien Unites States of Tara som jag gillade). Rollbesättningen är perfekt och även om Charlize Theron är den stora stjärnan så fortsätter Mackenzie Davis att imponera i varje roll jag ser henne.
mazquara (Anmäl)   11:30 24/5
gillar att dessa filmer börjat göras, realistiskt om kvinnors ångest och hälsa. sen lämnade kanske just den här inte superstort intryck.
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor