Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 618 Besökare idag: 4 554
annons
annons
Laddar...
 

Us

Originaltitel: Us
Regissör:Jordan Peele
Utgivningsår:2019
Längd: 116 min
Antal betyg:0 betyg
Betygsätt:

Om Us:

En mor och en far tar med barnen till deras sommarhus för att koppla av med vänner. Men när natten kommer uppstår kaos när några besökare anländer oanmälda.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Lupita Nyong'o, Winston Duke, Elisabeth Moss, Tim Heidecker, Shahadi Wright Joseph, Evan Alex, Yahya Abdul-Mateen II, Anna Diop, Cali Sheldon, Noelle Sheldon, Napiera Groves, Kara Hayward, Alan Frazier, Duke Nicholson, Dustin Ybarra, Nathan Harrington

Manus:

Jordan Peele

Genre:

Thriller, Skräck

Produktionsland:

USA
Med i listor: Medlemmarnas mest betygsatta just nu
Filmnummer: 132926
Diskussioner om Us  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Us (12 st)
dafreakish (Anmäl)   22:47 6/4
Snyggt, smart och oerhört underligt på samma gång. Peele vet vad han gör.
Tonti (Anmäl)   15:30 5/4
Lite överreklamerad får man väl säga ändå, även om det är habilt gjort. Bra skådisar och kuslig set-up, men det bres på för mycket i slutändan. Snyggt soundtrack dock. Helt okej.
coastaltown (Anmäl)   11:29 2/4
Här finns så mycket att analysera och teoretisera kring att man skulle kunna skriva en hel bok. Det märks att Peele har tittat på en hel del skräckfilm.
Afflicter (Anmäl)   19:57 31/3
Alltför frustrerande för att man ska fastna. Visst, man får en del förklaringar mot slutet, men det är så mycket som lämnar att hänga i luften, sådant man egentligen hade velat få en förklaring till. Peele kan kasta in hur många förebådande referenser som helst, det gör inte filmen bättre på något sätt.
Solidus (Anmäl)   12:18 31/3
US är en fin skräckfilm som vågar gå egen väg och skådespelarna får alla A+. När det det kommer till nackdelarna så tycker jag att US spårar tyvärr ur när "hemligheten" avslöjas. För mig hade det räckt med att det står en klonad familj av originalfamiljen utanför deras hem med ett ont syfte. Man hade inte behövt att svara på frågorna var dem kommer ifrån ect, men det gör Jordan Pelee och tyvärr sänker det filmen. Han skapar mer frågor än svar och även det är tänkt att publiken ska ignorera dessa frågor, så blir dem för många. Sevärd skräckfilm, dock med sina problem. Betyg: 3.
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till Us
  Gå till filmforum  Till filmforum
Se filmen
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor