Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 630 Besökare idag: 5 223
annons
Laddar...
 

Velvet Buzzsaw

Originaltitel: Velvet Buzzsaw
Regissör:Dan Gilroy
Utgivningsår:2019
Längd: 112 min
Antal betyg:0 betyg
Betygsätt:

Om Velvet Buzzsaw:

En fruktad kritiker, en iskall gallerist och en ambitiös assistent får tag på några tavlor av en konstnär som nyligen gått bort – och konsekvenserna blir allvarliga.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Jake Gyllenhaal, Rene Russo, Zawe Ashton, Tom Sturridge, Toni Collette, Natalia Dyer, Daveed Diggs, John Malkovich, Billy Magnussen, Alan Mandell, Mig Macario, Nitya Vidyasagar, Sedale Threatt Jr, Rob Brownstein, Mark Steger

Manus:

Dan Gilroy

Genre:

Drama, Thriller, Skräck, Mysterium

Produktionsland:

USA
Med i listor: Medlemmarnas senast betygsatta nya filmer
Filmnummer: 132808
Diskussioner om Velvet Buzzsaw  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Velvet Buzzsaw (20 st)
TheHorrorfan (Anmäl)   16:07 2/6
Speciell är ju bara förnamnet. På ett väldigt dåligt sätt också.
Zipper (Anmäl)   20:02 3/5
Lovande men jag upplevde den som ofärdig. Dessutom var alla karaktärerna mer eller mindre avskyvärda.
Christofer (Anmäl)   21:47 9/3
28/2 2019: Inte den slags film jag hade väntat mig. Dock några snyggt genomtänkta detaljer i vissa scener. John Malkovich gör sig förresten inte bra som bifigur i små roller, han behöver mer utrymme för att komma till sin rätt.
F-M-J (Anmäl)   03:12 27/2
Regin, skådespelet, fotot och produktionen håller jätte hög klass men tyvärr stjälper "poängen" med filmen någon oerhört. Det hela blir taktlöst och ointressant och blir till slut "yet another slasher". Förvånansvärt initiativ, var så lovande.
Barneyk (Anmäl)   11:31 26/2
Snygg, speciell och välspelad! Jag sugs verkligen in i den här absurda konstvärlden och den mystiska känslan med dom okända konstverken funkar jättebra. Snyggt gestaltade karaktärer med intressanta relationer och snygga dödsscener och det är mycket som är bra. Men det känns också hela tiden som en trea, svårt att sätta fingret på varför det inte lyfter. Men en ganska stark trea är det absolut, speciell och jag vet aldrig riktigt var den är på väg.
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till Velvet Buzzsaw
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor